Redactie
Redactie Partnerbijdrage 22 jun 2020
Leestijd: 3 minuten

Tijd voor een sexy mini break: zo wordt het een héle hete zomer

Je zag het waarschijnlijk al helemaal voor je: de Summer of Love van 2020. Helaas, dit jaar geen eindeloze festivals, verre reizen naar tropische oorden of zwoele uitgaansnachten met je (zomer)liefde. Maar dat betekent niet dat deze zomer niet sexy kan worden. Deze tips geven je seksleven een boost! 

De zomer is bij uitstek het seizoen dat je lekker in je vel zit en je sexy voelt. Want: lange, zwoele nachten waarop je omringd door vrienden en geliefden danst totdat het licht wordt. Met de zon op je gezicht, een biertje in de hand en de juiste muziek krijg je makkelijk vlinders in je buik. Of dat nu is voor een grote liefde of spannende zomerse fling. En dat geeft je seksleven een boost!

Nu de zomer er anders uitziet dan gehoopt en je meer op jezelf of – als je in een relatie zit – op elkaar aangewezen bent, kan dat dus ook gevolgen hebben voor je libido. Maar niet getreurd. Trakteer jezelf op een sexy mini break: 5 dagen waarin je je als het ware ‘op minivakantie gaat’ in de wereld die jouw seksleven heet. Wedden dat je na een weekje net zo ‘aan’ staat als tijdens een zomer vol festivals en tropische oorden?

Dag 1: zet de bloemetjes buiten

En dan bedoelen we: letterlijk buiten. Daten, verliefd, verloofd, getrouwd? Neem je (potentiële) lover mee de buitenlucht in. Trek erop uit met fiets, auto of scooter en zoek de rust op. Wat hij/zij nog niet weet, maar jij wel: het doel van vandaag is flikflooien (lees: fysiek contact!) in de openlucht. Stap uit je comfort zone en ontdek hoe sexy het is om intens te zoenen in de regen of stiekem elkaars kleren uit te trekken in een duinpan.

Dag 2: sexy time voor de spiegel

Je libido een boost geven betekent grenzen verleggen én comfortabel zijn met je eigen lijf. Ga naakt voor de spiegel staan, neem de tijd jezelf te bekijken en raak jezelf aan. Soloseks is een perfecte manier om je te verbinden met je eigen (erotische) fantasiewereld. Iets nodig om de drempel over te gaan en in de mood te komen? Een kleine pocket rocket of bullet vibrator doet wonderen…

Dag 3: tijd voor een massage

Ook zo’n fan van een lekkere wellness-dag tijdens je vakantie? Dan mag die ook niet ontbreken tijdens deze mini break. Een massage is een perfecte manier om in contact te komen met je lichaam. Dat mag een ontspanningsmassage zijn die je boekt bij een salon in de buurt, maar het kan ook een erotische massage zijn –  samen met je lover. Neem de tijd, geef je over aan elkaars handen en kom nader tot elkaar tijdens een eindeloos voorspel zonder verwachtingen. Helemaal uitpakken? Verras de ander dan met sexy massageartikelen.

Dag 4: naar hartenlust spelen

Trakteer jezelf op een paar sextoys om alleen óf samen uit te proberen. Geloof ons: er is niks geks aan en het verbreedt je horizon – misschien gaat er zelfs wel een wereld voor je open. Denk aan G-spot vibrator of een vibrerend slipje (sexy ondergoed waar, zonder dat je het van de buitenkant kunt zien, een bullet vibrator inzit) die je partner op afstand kan bedienen. Of doe eens gek en organiseer een ‘spelletjesmiddag‘ – dresscode: sexy…

Dag 5: ontdek je kink

Een voorliefde voor rollenspellen? Zweepjes? Bondage? Dirty talk? Bijna iedereen heeft wel een bepaalde kinky kant als het om seks gaat. Misschien weet je dit al van jezelf en wordt het tijd die kant te omarmen en verder te ontdekken. Of misschien weet je zelf nog niet zo goed wat het is. Hoe dan ook: trakteer jezelf op de tijd nemen hierachter te komen. Alleen of samen. Hállo, spice voor je seksleven!

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Tijd voor een sexy mini break: zo wordt het een héle hete zomer
Sluiten