Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Beauty 19 jul 2019

Ben jij ook een eeuwige twijfelaar? Dan zijn deze tijdelijke tattoos perfect voor jou

Het is geen geheim dat we bij NSMBL fan zijn van tattoos. Ben jij al lang aan het twijfelen of het zetten van een tatoeage iets voor jou is? En ben je bang dat je er meteen spijt van krijgt? Misschien is een tijdelijke tattoo dan iets voor jou.

Wij hebben namelijk een winkel gevonden waar je prachtige tijdelijke tattoos kan halen. Zo kom je er eindelijk achter of een tattoo iets voor jou is.

Tijdelijke tattoos

Het hebben van tattoos is tegenwoordig meer dan normaal en we zien zelfs steeds meer tattoo trends voorbij komen. Of je nu houdt van minimalistische ontwerpen of lettering tattoos, alles kan tegenwoordig.

Maar het zetten van een tattoo is een grote beslissing die je niet in een opwelling moet nemen. Willen jij en je vrienden al een hele tijd samen een vriendschapstattoo nemen? Met een tijdelijke tattoo komen jullie erachter hoe het staat. Of wil je voor een festival een extra accessoire voor een dag? Ook dat kan met een tijdelijke tattoo. Wie weet volgt het maken van een afspraak voor het zetten van een echte tattoo hierna wel.

🌻

1,714 Likes, 14 Comments – mysi ogonek (@mysiogonek) on Instagram: “🌻”

Hier koop je ze

Bij Radbag koop je verschillende tijdelijke tattoos om uit te proberen. Elke set bevat 25 verschillend ontwerpen en je brengt ze binnen een minuutje aan met het meegeleverde sponsje. Na twee tot vier dagen is het ontwerp weer verdwenen dus je zit nergens aan vast.

Reageer op artikel:
Ben jij ook een eeuwige twijfelaar? Dan zijn deze tijdelijke tattoos perfect voor jou
Sluiten