Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty 18 sep 2018

Deze webshops verkopen de mooiste tijdelijke tattoos voor de eeuwige twijfelaar

Twijfel je nog steeds of je dat leuke plaatje wel voorgoed op jouw lichaam wil laten zetten? Een tattoo nemen doe je niet zomaar, en als je het doet wil je wel zeker weten dat je er over een paar jaar nog steeds blij mee bent. Je kunt je ontwerp laten namaken en op die manier checken of de tattoo je staat. Of je kiest een van deze andere ontwerpen:

Soms heb je gewoon even zin om er bad ass uit te zien. Deze tijdelijke tattoos blijven maar een paar dagen zitten en dat wil iedereen weleens proberen.

1. Tattly

Deze webshop verkoopt echt heel vette tattoos. Als je deze tijdelijke plaatjes draagt wil je ze daarna zonder enige twijfel echt laten zetten. Vooral de letters zijn heel erg cool als je er voor één keer lekker rebels uit wil zien.

2. Momentary Ink

Bij Momentary Ink kan je een custom made tattoo bestellen. Zo kun je een paar dagen lang uitproberen hoe een tatoeage er bij jou uitziet en of je de plek leuk vindt.

3. Inkbox

Hier koop je alle tattoos die je altijd al een keer hebt willen hebben. Ook al hebben ze voor jou geen betekenis. Je hoeft niet per se een jaar op een eiland te hebben gewoond om een palmboom te laten tatoeëren.

4. Monki

Deze festivaltattoos kosten maar €4 per velletje en kun je gewoon bij de Monki kopen. Wedden dat jij erna meteen een afspraak maakt bij de tattooshop?

5. Montattoo

De tatoeages van Montattoo zijn minimalistisch en ultradun, precies wat je nu veel ziet. Als je een tattoo wil maar nog niet weet wat, kun je hier zelfs waanzinnig goede inspiratie opdoen.

Alles wat je wilt weten over tattoo’s

Wij bij Beautify houden enorm veel van mooie tatoeages. Het is een manier om een deel van jezelf, je smaak en je persoonlijkheid te laten zien op een sierlijke manier. Maar het zetten van tattoo’s is echt een vak apart. Daarom hebben wij antwoord op al je vragen rondom tatoeages.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze webshops verkopen de mooiste tijdelijke tattoos voor de eeuwige twijfelaar
Sluiten