Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 11 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

Van Jaden tot Travis – Een zoetsappige tijdlijn van Kylie Jenner’s liefdesleven

Voordat Kylie Jenner als een blok viel voor Travis Scott heeft ze heel wat mannen om haar vinger gewonden. Ze is een van meest gevolgde mensen op social media, maar hield haar liefdesleven de afgelopen jaren erg privé. Wedden dat je deze lovers van Kylie allang weer vergeten was?

We nemen je mee door het juicy liefdesleven van niemand minder dan Kylie Jenner. Doe je gordel om, want het is een wilde rit.

Een zoetsappige tijdlijn van Kylie Jenner’s liefdes- en dateleven

We doken diep in Kylie’s flings van het verleden en vonden een hoop oude romances.

Ramsey IV – 2008 tot 2011

Volgens MTV was Ramsey IV Kylie’s eerste vriendje, waarmee ze datete van 2008 tot 2011. Dat is toch een romance van drie hele jaren en verdient zeker een plekje in deze tijdlijn. En je weet wat ze zeggen over eerste liefdes…

Cody Simpson – 2013

Kylie en zanger Cody Simpson waren het typische schattige koppel. Hun korte relatie was nog pre-Instagram, dus veel beeldmateriaal van de twee is er niet. De fling was van korte duur, helaas. Tijdens de talkshow Hello Ross grapte Cody ooit over de breakup. “The whole K-O-D-Y thing didn’t work for me.”

Jaden Smith – 2013

Hoewel de twee nooit bevestigden te daten, wist iedereen dat Will Smiths zoon, Jaden en Kylie met elkaar flikflooiden. Wist je dat het Jaden was die Kylie aan haar lifelong best friend (nu ex-lifelong best friend) Jordyn Woods voorstelde? En ohja, we vergeten nooit het moment dat Jaden de bioscoop uitwandelde met al Kylie’s make-up op zijn gezicht. Lol.

Tyga – 2014 tot 2017

De eerste serieuze relatie die Kylie had was met rapper Tyga en boy, dit is een dramatisch verhaal.  De drie jaar durende relatie had het allemaal: romantiek, zwangerschapsgeruchten, rommelige breakups en een online feud met Tyga’s babymama.

De twee ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens Kendall’s Sweet Sixteen in 2011. Drie jaar later maakte de rapper zijn eerste verschijning op Kylies Instagram. Hij viert Kylie’s 17e verjaardag met haar en een paar dagen later blaast hij het huwelijk af met zijn toenmalige vriendin, Blac Chyna. Je begrijpt, dit was één groot drama.

De jaren hierna datete de twee publiekelijk en verschenen regelmatig op elkaars social media. Wat ook op social media verscheen waren de dure cadeaus die Tyga Kylie gaf, zoals een Ferrari van 320.000 dollar. In 2016 onthulde Kylie de verlovingsring die ze van de rapper kreeg en deelde hun trouwplannen met de wereld.

Het huwelijk is er nooit van gekomen. In 2017 gingen de twee uit elkaar, een paar dagen voor Kylie hand in hand gespot werd met Travis Scott.

Travis Scott – 2017 tot 2020?

Dit is de meest bekende ex van Kylie en ook de vader van haar dochter Stormi. De twee ontmoetten elkaar in 2017 op Coachella, waar Travis optrad. Sinds dat moment waren ze onafscheidelijk, Kylie ging zelfs mee op zijn tour. Slechts een maand later was Kylie zwanger van hun eerste kindje, Stormi.

Hun dochter werd geboren op 1 februari 2018, na een top-secret zwangerschap. Kylie, Travis en Stormi vormden vanaf toen een happy family. Tot 2019, toen de hele shitshow van Travis’ vreemdgaan begon. Na een compleet mediacircus, besloten Kylie en Travis in oktober 2019 eindelijk uit elkaar te gaan.

Of de twee samen zijn is een raadsel. In maart dit jaar liet een bron uit Kylie’s kring het volgende weten. “Things are great with Kylie and Travis. They are very happy. Kylie still isn’t labeling their relationship. It seems they aren’t seeing other people, though.”

Fai Khadra (?) – 2020

Rumour has it dat Kylie nu date met topmodel Fai Khadra. Jep, de bestie van haar zus Kendall én de ex van Jordyn Woods. Juicy.

Meer weten hierover? In dit artikel praten we je helemaal bij.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Van Jaden tot Travis – Een zoetsappige tijdlijn van Kylie Jenner’s liefdesleven
Sluiten