Daar gaat je geld – dit zijn de leukste tijdloze tassen waar je nu in wilt investeren

Niets beter dan je outfit afmaken met een flinke dosis arm candy. Om het wel een beetje duurzaam te houden, hebben we een overzicht gemaakt van de leukste tijdloze tassen, waar je nog jaren plezier van hebt.

Tijdloze tassen

Voor zowel je garderobe, de planeet als je bankrekening is het een goed idee om te investeren in zogeheten investment pieces. We snappen dat je niet meteen het geld hebt om een Hermès Birkin Bag op de kop te tikken, maar gelukkig hoeft dat ook niet. Er zijn tal van andere merken met tijdloze ontwerpen waar je niet een nier voor hoeft te doneren – hooguit één à twee maanden sparen. Wij maakten een overzicht van de leukste tijdloze tassen van dit moment.

1. FAYE, LILAY YUZGULEN – €450

tijdloze tassen - lilay yuzgulen
© Lilay Yuzgulen

Handtas FAYE van het Amsterdamse label LILAY YUZGULEN is handgemaakt in Italië en verkrijgbaar in gelimiteerde oplage. Kortom: een ideale tijdloze tas.

2. The Snapshot, Marc Jacobs – €360

tijdloze tassen
© de Bijenkorf

The Snapshot is een klassieker van Marc Jacobs en is eigenlijk altijd goed. De witte kleur staat bij praktisch elke outfit en het model is simpel en clean. Extra leuk: het hengsel komt in verschillende kleuren en diktes, hier kan je dus mee variëren.

3. Demi-Lune Mini, A.P.C. – €330

tijdloze tassen APC
© de Bijenkorf

Het Franse A.P.C. is koning in het maken van tijdloze tassen. Hun Demi Lune Mini-model gaat dan ook al jaren mee en bestaat in tig uitvoeringen. Van croco tot knalgroen of lila: het kan allemaal. Wil je investeren in een exemplaar waar je jaren plezier van hebt, dan is dit een veilige keuze.

4. Roseau, Longchamp – €290

tijdloze tassen Longchamp
© de Bijenkorf

Deze lichtblauwe tas van cultmerk Longchamp is een tikkie klassiek, maar daarom juist perfect als lange termijninvestering. Dankzij de subtiele kleur en het fijne kalfsleer is het je beste vriend bij elke gelegenheid.

5. JOAN, See by Chloé – €274,95

tijdloze tassen Chloé
© Zalando

Deze Chloé tas wordt al jaren gespot aan de arm bij menig fashionista. De stijl is een beetje bohemian, maar staat ondanks dat bij praktisch iedere outfit. Draag je juist minimalistische kleding, dan is dit een welkom accessoire aan je arm.

6. Stella Logo, Stella McCartney – €535

tijdloze tassen stella mccartney
© de Bijenkorf

Wil je naast een investering doen ook een duurzame tas scoren? Dat kan als je gaat voor een exemplaar van Stella McCartney. Sinds 2001 is het merk helemaal diervrij. Daarnaast strijdt Stella voor een betere wereld en zijn haar modeshows volledig CO2-neutraal. Deze tas in neutrale tint past daarom perfect in dit lijstje. De ideale tijdloze tas.

7. Mab Quilt Top Handle Satchel, Rebecca Minkoff – €359,95

tijdloze tassen
© Zalando

Deze handtas van Rebecca Minkoff is praktisch en klassiek. Door het puffer effect is hij ook nog eens helemaal volgens de laatste trends, zonder dat je ‘m volgend jaar of seizoen zat bent. En bovendien: met zwart zit je altijd safe.

Lees ook: Deze 9 modetrends gaan deze zomer het straatbeeld domineren

Reageer op artikel:
Daar gaat je geld – dit zijn de leukste tijdloze tassen waar je nu in wilt investeren
Sluiten