Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 7 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

LOL – Dankzij TikTok zijn we achter deze fout in Glee gekomen

Naast hilarische pranks, hacks en populaire TikTok-dansjes, vind je op de app TikTok genoeg ander leuks. Zo verscheen er een TikTok waarin een fout werd laten zien in de populaire komedieserie Glee.

In een video deelt een TikTok-gebruiker welke fout ze heeft ontdekt. Spoiler: once you see it, you can’t unsee it.

Gespot op TikTok: fout in Glee

TikTok-gebruiker @kellysipos spotte de fout en liet dat natuurlijk aan al haar volgers zien. In een video deelt ze een scène uit Glee. In eerste instantie lijkt er niks geks te gebeuren, tót ze laat zien waar het precies om gaat.

In de scène zien we een van de wedstrijden waaraan het schoolkeur meedoet. De juryleden worden voorgesteld, waarna het publiek luid aan het klappen is. Je ziet dus shots van het publiek: klappende mensen én enge poppen.

Poppen in het publiek

Om het publiek te vullen, leek het de makers van de show bijkbaar een goed idee om poppen te gebruiken. Waarschijnlijk hebben ze daarbij niet heel goed nagedacht dat je de onderuitgezakte poppen goed krijgt te zien in de shots die van dichterbij zijn gefilmd.

THIS NEEDS TO BE SEEN. IM TERRIFIED. RYAN MURPHY EXPLAIN,” schrijft de TikTokker bij het filmpje. En eerlijk is eerlijk, de onderuitgezakte poppen zien er ook best eng uit naast alle normale mensen.

@kellysipos

THIS NEEDS TO BE SEEN. IM TERRIFIED. RYAN MURPHY EXPLAIN. #foryou #viral #glee

♬ original sound – kellysipos

Fout in Gossip Girl

Dit is niet het eerste TikTok-filmpje waarin een fout in een serie is gespot. Eerder ging al een filmpje viral waarin een fragment uit Gossip Girl was te zien waarin een vrouw één schoen draagt. Ja, echt.

In de scène zie je Blair Waldorf samen met Dan Humphrey arm in arm lopen. Zodra de hoek van de camera verandert, zie je op de achtergrond een vrouw staan met maar één schoen aan. Oeps.

@triciaerb3

Someone messed up #gossipgirl #xoxogossipgirl #fyp #foryoupage #foryou #tiktok #explorepage

♬ original sound – triciaerb3

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
LOL – Dankzij TikTok zijn we achter deze fout in Glee gekomen
Sluiten