Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 10 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

TikTok gaat compleet los over de serie The Summer I Turned Pretty en dit is waarom

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn altijd op zoek naar een goede nieuwe serie. Daarvoor hoeven we tegenwoordig niet meer uren rond te scrollen op Netflix, Videoland en Amazon Prime. De aanbevelingen vliegen ons namelijk om de oren op het populaire platform TikTok. Zo gaan kijkers op TikTok nu helemaal los over de Amazon Prime-serie The Summer I Turned Pretty.

Het is namelijk een absolute must-watch!

The Summer I Turned Pretty

In deze romantische Amazon Prime-serie volg je Belly Conklin, die bijna 16 jaar wordt. Om vakantie te vieren gaat ze samen met haar familie naar haar favoriete plek ter wereld, Cousins Beach, om de zomer door te brengen met haar familie en de Fishers. Belly is het afgelopen jaar flink veranderd en heeft het gevoel dat deze zomer anders zal zijn dan alle voorgaande zomers.

Dat heeft ze goed, want tijdens haar zomervakantie wordt ze herenigd met de jeugdvrienden van haar broer, Jeremiah en Conrad. Hierdoor verloopt haar vakantie anders dan anders, want ze wordt opeens gezien door deze vrienden van haar broer, waardoor ze uiteindelijk in een liefdesdriehoek terechtkomt. Verkocht? Dan heb je geluk, want als je nu begint met kijken ben je precies op tijd om op 14 juli aan het tweede seizoen van deze geweldige serie te beginnen.


De Netflix-docu ‘Longest Third Date’ volgt een koppel dat door Corona 79 dagen vastzat in Costa Rica

Reacties

Kijkers lijken op TikTok helemaal weg te zijn van deze serie en wij snappen wel waarom. Wij kunnen namelijk ook wel uren staren naar de knappe jongens die in The Summer I Turned Pretty te zien zijn. Maar kijkers zijn over het algemeen ook groot fan van het verhaal. Zo schrijft een kijker op TikTok: “The prom scene, belly, Conrad, infinity, cam cameron, Steven and Taylor IM NOT EMOTIONALLY READY FOR THIS… but BRING ON JULY 14TH.”

Andere kijkers schrijven: “Its so good im rewatching it omgggg season 2 alrrr👍🏾👍🏾👍🏾”, “CANT WAIT FOR SEASON TWO 😭” en “IM SO DEADASS READY TO CRYING ALL JULY LONG SINCE SPEAK NOW RELEASED N THE SUMMER I TURNED PRETTY OUT😣”

Oh no! Netflix begint met geld vragen voor het delen van een account

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.