Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 15 apr 2020
Leestijd: 3 minuten

Hilarisch – 5 x de leukste TikTok-pranks om uit te halen bij je huisgenoten

Wie heeft er nou geen zin om de quarantainepuzzels en andere hobby’s te verruilen voor een beetje humor met je huisgenoten? Dan zijn deze TikTok-pranks een goed idee. Succes gegarandeerd.

Kun je wel wat luchtigs gebruiken? En woon je samen met je lover of huisgenoten? Mooi, that’s all you need. Deze TikTok-pranks zijn hilarisch om bij je huisgenoten of lover uit te halen.

TikTok-pranks

Heb je Netflix al uitgespeeld en alle TikTok-dansjes al uit je hoofd geleerd? What’s next, horen we je denken. Wat dacht je van deze hilarische pranks? TikTok staat vol met de hilarische grapjes die je uit kunt halen bij je lover of huisgenoten. Doe hier wat inspiratie op.

1. Doe de hoodie-koelkast-prank

We beginnen met een makkelijke grap. Of je nou je lover, moeder of huisgenoten in de maling wilt nemen, in deze grap trappen ze allemaal. Het enige wat je nodig hebt is een trui met capuchon en een koelkast.

Trek je hoodie achterstevoren over je hoofd, zodat je je gezicht kunt bedekken met de capuchon. Open de koelkast, doe je armen naar achteren alsof je iets uit de koelkast wilt pakken. Even wachten tot het slachtoffer in de buurt is en het is tijd om je capuchon naar beneden te doen en diegene eens flink te laten schrikken. Je moet je telefoon natuurlijk wel goed verstoppen om het te kunnen filmen.

@isaaccervantes9

Brain damage? ##fyp ##foryoupage ##viral ##comedy ##trending ##isaaccervantes ##fridge ##prank ##funny @andrea.lopez44 

♬ original sound – isaaccervantes9

2. Praat met lyrics

Goed nieuws: deze prank kun je doen bij iemand op afstand. Stuur degene die je te grazen wil nemen een zin uit een liedje om te kijken of hij of zij er in gaat trappen. Spoiler: waarschijnlijk wel. In Amerikaanse TikTok-pranks is te zien dat veel mensen het liedje ‘Gotta Go My Own Way’ van High School Musical 2 gebruiken. Aan jou om een goed Nederlands alternatief te vinden.

@carebearxoxoxo

lyric prank on my bOyFrIeNd…. ?️‍?

♬ my bf is gey – carebearxoxoxo

3. Facetimen met je zogenaamde crush

Roept je lover dat hij of zij absoluut niet jaloers is? Tijd om het te checken. De snelste manier om daarachter te komen is door deze TikTok-prank uit te halen. Er bestaan audiofilters waarbij het lijkt alsof je wordt gebeld door een zogenaamde crush.

@lizzielaurenx

##fyp ##foryoupage ##foryou ##trend ##viral ##xyzbca ##prankchallenge ##phonecallchallenge ##facetimechallenge ##facetime

♬ Yo mans still around – deco2ta

4. Maak een ‘heerlijke’ traktatie

Grote kans dat ook jij deze quarantaine al allerlei baksels hebt geprobeerd. Heerlijke cupcakes, bananenbrood óf een ui waarbij je doet alsof het een appel met chocoladetopping is. Leuk om als verrassing te geven aan je huisgenoten of lover. Let ook vooral op zijn of haar gezicht zodra hij realiseert dat het geen appel is.

@mariahandbill

Candy Apple Prank On Girlfriend?? ##fyp ##foryou ##foryoupage ##foru ##prank ##comedy ##funny ##prankwars

♬ original sound – mariahandbill

5. Verras je lover in je nakie

Vind je het vermoeiend dat je lover de hele tijd zit te gamen? Wij weten wel een TikTok-prank waardoor hij je binnen no-time aandacht geeft. Loop naakt de kamer binnen terwijl je vriend of vriendin aan het gamen of tv-kijken is en je zal je verbazen hoe snel hij de controller of afstandbediening weglegt.

@marinawphoto

his hair do be looking like a troll doll in quarantine but dats ok ##fyp ##boyfriend ##boyfriendchallenge

♬ original sound – marinawphoto

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hilarisch – 5 x de leukste TikTok-pranks om uit te halen bij je huisgenoten
Sluiten