Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 4 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Van WAP tot Savage Love – Dit zijn de 10 populairste TikTok songs van 2020

Als 2020 ergens voor staat is het wel TikTok. Tijdens quarantaine gingen mensen massaal dansen en zingen op de app en dat zorgt voor veel hilariteit. Om het jaar af te sluiten heeft TikTok de top 10 populairste songs van 2020 onthuld. En daar staan natuurlijk de bekende nummers als WAP en Savage Love tussen.

TikTok is krankzinnig populair sociaal medium is onder jongeren. Ze doen dansjes, playbacken, voegen wat effecten toe en delen het op het platform.

WAP en Savage Love

Oké, TikTok gaat verder dan alleen dansen en playbacken, maar het is wel de hoofdmoot van de app. De meeste gebruikers zijn zestien jaar of jonger, maar ook verschillende influencers en volwassenen doen mee. Hoewel de app vooral door jongeren wordt gebruikt, zijn er in de top 10 weinig kindernummers terug te vinden. Zo zien we onder meer het nummer WAP (Wet-Ass Pussy) van Cardi B en Megan Thee Stallion.

@addisonre

i had to do it before my mom did…. goodnight dc @besperon

♬ WAP(feat. Megan Thee Stallion) – Cardi B

Een ander populair nummer is Savage Love, waar het bekende TikTok-dansje op werd gemaakt. Ook OUT WEST van Travis Scott een Say So van Doja Cat pronken in de top 10 van app. En artiesten zijn maar wat blij met het medium, want mede door TikTok zijn bepaalde nummers razend populair geworden. Wij delen de hele top 10 met je.

@jasonderulo

I can’t stop watching this @justmaiko

♬ Savage Love (Laxed – Siren Beat) – Jawsh 685 & Jason Derulo

Top 10 songs op TikTok in 2020

De volledige top 10 populairste songs op TikTok in 2020 bestaat uit de onderstaande nummers:

Welke nummers er voor 2021 op het programma staan, weten we nog niet. Maar dat TikTok voorlopig een groot succes blijft, is wel zeker.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Van WAP tot Savage Love – Dit zijn de 10 populairste TikTok songs van 2020
Sluiten