Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 17 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

WOW – Deze TikTokker is de dubbelganger van Rihanna

Eens in de zoveel tijd komt er een bizarre dubbelganger van een celebrity voorbij en vandaag is weer zo’n dag. Vorig jaar postte Rihanna een foto op Instagram van een jonge dubbelganger, maar nu blijkt dat er nog iemand is met de looks van RiRi. We hebben het over de 28-jarige Priscila Beatrice en ze lijkt als twee druppels water op de zangeres.

Vorig jaar waren we – heel even – in de ban van een jong meisje dat wel de elf-jarige Rihanna leek. Ze zeggen dat ieder mens zeven look-a-likes heeft rondlopen op de aarde. De kans dat we er ooit eentje tegenkomen is heel klein, maar voor Rihanna dook inmiddels al de tweede op.

Dit jonge meisje was de eerste Rihanna look-a-like

Vorige zomer plaatste Rihanna een foto van dit jonge meisje met de tekst ‘almost drop my phone. how?’ En wij weten ook niet hoe dit kan, maar wat we wel weten is dat dit meisje inderdaad bizar veel op Rihanna lijkt. Oorspronkelijk plaatste de moeder van het meisje de foto op Instagram en werd deze later opgepikt door Rihanna.

Priscila Beatrice is de tweede dubbelganger

Deze week uploadde TikTokker Priscila Beatrice een video waarin ze gekleed is als Rihanna tijdens The Fashion Awards 2019. Fun fact: hier won Rihanna haar eerste Fashion Award voor Fenty. Priscila doet natuurlijk ook de pose van de zangeres én beauty-mogul na, maar de vergelijking zit ‘m vooral in het gezicht.

In de video geeft de look-a-like aan vaak vergeleken en verward te worden met Rihanna. En eerlijk is eerlijk: dat begrijpen wij wel, Priscila lijkt wel RiRi’s tweelingzus.

@poliakov71

O que vocês acham? ??#lookalike #foru #rihanna #pravocepage #foryoupage #fyp #foryou #fy #foryou #tiktokbrasil

♬ Back Up – DeJ Loaf

Meer dubbelgangers zien? Check de video’s bij dit geluid op TikTok. Dit nummer wordt veelal gebruikt om een vergelijking met een celebrity te laten zien. But don’t het your hopes up, die van Priscila is wel veruit het beste.

Glamour US

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
WOW – Deze TikTokker is de dubbelganger van Rihanna
Sluiten