Alex Ebbers
Alex Ebbers Post 18 jan 2018
Leestijd: 3 minuten

Met deze 6 tips heb jij binnen no time weer een geweldig seksleven

Waarom nemen we wel eens in de zoveel tijd een nieuw kapsel, kopen we een nieuwe bank en veranderen we zelfs van favoriete drankje, maar denken we er niet aan om hetzelfde te doen bij ons seksleven? Het ‘updaten’ van je seksleven kan een flinke boost aan je relatie en zelfvertrouwen geven. Met deze zes tips heb jij zo weer een geweldig seksleven.

1. Wat is je huidige routine?

Het duurt even voordat je erachter bent wat je precies leuk vindt. Daar komt bij dat wat jij leuk vindt, gedurende de tijd ook verandert. Wat je een tijd terug dus ontzettend spannend vond, kan je nu misschien wel saai vinden. Neem er de tijd voor om je te bedenken wat je opwindt en wees hier duidelijk over tegenover je vriend of vriendin.

2. Treat yo self

Van de mentaliteit ‘mijn lover moet mij tevreden houden’, moet je heel snel af. Jouw plezier volledig van een ander af laten hangen gaat voor teleurstellingen zorgen. Ontdek wat jij leuk vind en houd het ook spannend voor jezelf. Die oma-onderbroek die zo lekker zit? Draag ‘m lekker alleen als je ongesteld bent en toe bent aan iets comfortabels. Als je een mooi setje aan hebt, zit je vanzelf ook een stuk lekkerder in je vel. En een ‘mooi setje’ hoeft echt niet meteen een 50 shades-pakje te zijn. Dat kan ook gewoon een goed passende bh en mooie bijpassende slip zijn. Dat je ook je lover er een groot plezier mee doet, is een mooie bijkomstigheid.

3. Geef je toy-box een update

Dat speeltje wat je jaren geleden stiekem in de seksshop kocht en nu nooit meer gebruikt? Gooi ‘m lekker weg. Ga eens goed door alles wat je in die la hebt liggen heen. Gooi weg wat je niet meer gebruikt, of blaas het nieuw leven in. Maak je helemaal geen gebruik van sex-toys? Denk er dan eens aan om toch iets aan te schaffen, om samen mee te experimenteren in de slaapkamer.

4. Maak je fantasieën waar

Natuurlijk kan het jouw fantasie zijn om op een wit paard over een zee van vuur te galopperen met een groene dildo in je kont. De kans is echter groot dat je fantasie een stuk makkelijker waar te maken is. Maak je fantasieën bespreekbaar met je lover en sta ook open voor die van hem. Niet zeker wat nou precies jouw fantasie is? Gelukkig leven we in 2018 en zijn er genoeg websites die je kunt bezoeken om ideeën op te doen.

5. Probeer eens wat nieuws

Het kan makkelijk zijn om in een sleur terecht te raken. Als je niet precies meer weet wat je nou leuk vindt, probeer dan gewoon eens iets. Vind je het niks dan weet je dat, maar vind je het wel leuk, heb je weer iets nieuws ontdekt.

6. Wees duidelijk

Zoals met alles in een relatie, is het ook met seks belangrijk dat je duidelijk maakt wat je wel en niet wilt. Luister ook naar je lover en probeer ook iets wat hij wil. Communicatie is key, zullen we maar zeggen.

popsugar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Met deze 6 tips heb jij binnen no time weer een geweldig seksleven
Sluiten