Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 21 dec 2020
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de 4 allerbeste tips om het jaar goed te starten

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Maar hoe zorg je nu echt voor een frisse start? Dit zijn de 4 beste tips om 2021 goed te starten en het hele jaar aan vast te houden. Dat het maar een heel mooi jaar mag worden!

Een goede start: laat het los

Echt, de beste manier om het nieuwe jaar mee te starten, is om het oude jaar achter je te laten. Dat is dit jaar extra nodig, want 2020 heeft heel wat teweeggebracht en voor veel mensen niet op de positieve manier. Een frisse start kunnen de meesten wel gebruiken.

Schud alle negatieve energie uit het afgelopen jaar van je af en voel de positieve energie binnenstromen. Klinkt dat te zweverig voor je? Maak een lijstje met de dingen waarvan je afscheid neemt en de dingen waar je naar uitkijkt. Werkt altijd!

Luister meer muziek

Als er iets is waarmee je je stemming kunt beïnvloeden, is het muziek. Wat je mood ook is, er is altijd een liedje te vinden wat erbij past. Start het nieuwe jaar goed door ervoor te zorgen dat je altijd en overal muziek kunt luisteren.

Met de FreeBuds Pro van Huawei klinken de nummers van je favoriete artiest alsof je ze tijdens een live concert hoort. Je kunt via de oordopjes gemakkelijk je muziek pauzeren, naar een vorig of volgend nummer switchen en het volume instellen. Met één keer opladen heb je tot 4,5 uur luisterplezier en zelfs tot 20 uur in combinatie met de oplaad-etui.

Bovendien wordt de modus ruisonderdrukking afhankelijk van het omgevingsgeluid aangepast, waardoor je echt in je eigen bubbel kunt luisteren. De oordopjes – verkrijgbaar in wit, zwart en zilvergrijs – werken overigens perfect samen met de HUAWEI WATCH GT 2 PRO. Leuk cadeautje voor vriendlief!

Beweeg!

Normaliter zitten de sportscholen na 1 januari weer een paar weken of maanden ramvol, omdat meer bewegen op de lijstjes vol goede voornemens prijkt. De meesten van ons maken een goede start, maar velen houden dat niet dat het hele jaar vol. Ook nu mag dit voornemen weer op het lijstje, maar de noodzaak om écht vol te houden, is groter dan ooit. Want bewegen houdt ons gezond en mentaal sterk – extra welkom in deze tijden.

Wanneer je veel thuis bent en (nog even) niet naar de sportschool of je sportclub kunt, moet dat geen excuus zijn. Motiveer jezelf om de deur uit te gaan, alleen of samen met je liefde, vriend of vriendin. Een stok achter de deur, dus. Ga hardlopen, wandelen of fietsen: het kost niks, het kan en mag altijd. Lekker met een muziekje op, dan volg je meteen voornemen 2 op. Juist nu we meer thuis zijn, kun je echt wel een momentje vinden om die frisse neus te halen.

Vier de liefde

Als we iets hebben gemist in het afgelopen jaar, is het onze familie en vrienden kunnen zien en knuffelen. Gelukkig hebben we allerlei manieren gevonden om contact te houden. Zo steeg videobellen in populariteit en zelfs de ‘ouderwetse’ postkaart kende een opleving.

Je kunt iedereen die je liefhebt laten weten dat je van ze houdt door middel van een lief kaartje of cadeautje per post, door een bos bloemen af te (laten) leveren of een fotoboekje te maken met jullie mooiste herinneringen. Vergeet je partner niet: nu jullie meer tijd thuis doorbrengen, kun je juist hem of haar verrassen met een romantische avond met een thuisdiner van jullie favoriete restaurant, een goeie film of lekker samen badderen.

in samenwerking met Huawei

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 4 allerbeste tips om het jaar goed te starten
Sluiten