Love & Life 9 aug 2018 admin

Belangrijke Tinder tips om binnen no time een date te scoren

Oh de wondere wereld van het online daten. Het zit vol verrassingen en ongeschreven regels. Wij helpen je een handje op weg met het vinden van de liefde van je leven, door de volgende tips op een rijtje te zetten.

Tinder

Of je nu single bent en zin hebt in wat gezelschap van een date, je op zoek bent naar een serieuze relatie, of je wilt iemand die je helpt het minimum bestelbedrag bij Thuisbezorgd te halen, maakt niet uit. Online daten is voor verschillende doeleinden leuk.

Maar wist je dat er bepaalde dingen zijn die je kunt doen om sneller een date te scoren? Tinder heeft hun data onderzocht, waar het een en ander uitkomt. Neem deze tips in je op en get swipin’.

1. Upload foto’s van voren waarop je lacht

Die irritante mensen die in de tram tegen je zeggen dat je meer moet lachen? Ze hebben stiekem gelijk. Het blijkt dat je 14% meer matches krijgt als je lacht op je foto’s.

Als je lacht zie je er aardiger en toegankelijker uit, wat iedereen natuurlijk mooier maakt. Zorg er daarnaast ook voor dat de foto van voren is gemaakt, zodat je je hele gezicht ziet. Mensen die dat doen krijgen ook 20% meer likes.

2. Je profielfoto moet geen hoed bevatten

Foto’s waarop je een hoed draagt zijn een no-go. Dit komt omdat je je gezicht niet duidelijk ziet. Je krijgt er 12% minder matches door, dus is die gezellige stro-hoed dat waard? Mensen willen over het algemeen de ├ęchte jij zien, zonder poespas.

3. Stop een beetje moeite in je openingszin

20% van je gesprekken begint met ‘hey’. Dit is nogal saai en onpersoonlijk. 71% van de vrouwen en 61% van de mannen geven voorkeur aan het ontvangen van iets persoonlijks als openingszin. Dit is best logisch, want bijvoorbeeld een vraag laat zien dat iemand tijd erin heeft gestoken en hij of zij niet hetzelfde naar alle matches stuurt.

4. Gebruik GIFjes voor betere en langere gesprekken

Duh, dit is gewoon leuk. Mensen die GIFjes in gesprekken voegen hebben 30% meer kans op een antwoord. Daarnaast zijn deze gesprekken vaak twee keer zo lang. Ze laten je humor zien en zijn soms beter dan een geschreven antwoord.

5. Als je een date wilt, laat het dan snel gebeuren

Het is sowieso niet verstandig om je match een maand in je inbox te laten hangen voordat je een gesprek aangaat. Maar liefst 95% van de Tinder gebruikers spreken binnen twee tot zeven dagen af na het hebben van een match. Dus, als je niet onderaan de lijst van matches wilt verdwijnen, maakt er werk van.

Daten draait niet puur om geluk. Als je niet wilt wachten op dat Hollywood RomCom moment waarin je prins charming ontmoet, dan vergroot je je kansen online met deze tips. Neem ze dus mee, de volgende keer dat je twintig minuutjes moet doden in de trein.

Elite Daily

Reageer op artikel:
Belangrijke Tinder tips om binnen no time een date te scoren
Sluiten