Josca
Josca Love & Life 21 jul 2018

Tips van mannen: 7 dingen die je beter maken in bed

Het kan geen kwaad om eens een kijkje in het hoofd van ‘de man’ te nemen om erachter te komen wat ze nu eigenlijk allemaal van ons verlangen in bed.

1. Neem zelf ook eens het voortouw en wees niet verlegen.
Deze uitspraak heb je vast en zeker al eens vaker gehoord. Natuurlijk vindt een man het leuk om in control te zijn, maar dat betekent niet dat hij het niet ongelooflijk sexy vindt als jij dat ook eens bij hem doet. Neem zelf initiatief en wees niet bang om van hem te vragen wat je wil. Duurt een bepaald standje te lang of wil je hem eens op een andere manier plezieren? Zeg het, fluister het, verleid hem of geef hem een zetje in de juiste richting. Het mag ook best wat wilder, graag zelfs.

seks3

2. Wees niet bang om je fantasieën te delen of te realiseren.
Iedere vrouw voelt zich toch sexy in een prachtig lingerie-setje? Dat ziet hij ook en dat kan behoorlijk in jullie voordeel werken. Sta open voor nieuwe dingen en probeer deze ook uit. Misschien heeft hij wel een zwak voor secretaresses en kun je als verrassing een sexy setje voor hem kopen. Het is maar net wat jullie beide fijn vinden en als een idee toch niks blijkt te zijn, weet je in ieder geval dat je het de volgende keer niet weer hoeft te proberen.

3. Go with the flow.
Wees niet bang dat je iets verkeerd doet of dat je ongemakkelijk overkomt: geef je over aan het moment en ga met elkaar mee. Als hij aangeeft dat je iets naar links moet gaan liggen, doe dat dan. Als jij de drang voelt om eens bovenop te zitten, doe dat dan. Misschien kom je zelfs per ongeluk op de vloer terecht omdat jullie zo wild waren in bed en dat geeft niets: je hoeft niet te stoppen omdat je niet meer op bed ligt. Heb plezier samen, get lost in the moment en geníet.

seks1

4. Communiceer en wees vooral eerlijk.
Vertel hem wat je wil en wees er ook zeker eerlijk over als je iets níet wil. Hij vindt het alleen maar opwindend om je zelfverzekerd te horen praten over wat je geil vindt of nog eens uit zou willen proberen. Daarnaast wordt het voor hem makkelijker om jou te geven wat je wil als je toegeeft wanneer hij iets niet helemaal goed doet. Dat doet hij vast ook bij jou en zo wordt de seks alleen maar beter. Hij wil dat jij geniet en vice versa.

5. Geef hem wat vaker een blowjob.
Tsja, mannen hebben hier gewoon iets mee en vinden het totáál niet erg als je het wat vaker doet. Misschien vind je het zelf vervelend of weet je niet precies of je het wel goed doet: vraag het dan, zoals in het vorige punt al beschreven staat. Daarbij merk je het echt wel als je het goed doet (hint: luister).

6. Wees niet bang om je ook eens wat speelser op te stellen.
Geloof ons, mannen kunnen behoorlijk opgewonden raken van een vrouw die een beetje speels is in bed: dat is juist sexy. Tease hem bijvoorbeeld een beetje door in zijn oor te fluisteren of laat je lippen over zijn nek glijden, waarna je subtiel in zijn oorlel bijt. Uiteraard is elke man anders en kun je er alleen maar achter komen wat hij fijn vindt door dingen uit te proberen en goed te communiceren samen. Misschien vind je nog wel iets nieuws uit wat hij lekker vindt.

seks2

7. Wees zelfverzekerd.
Dit is misschien wel één van de meest belangrijke dingen als het draait om seks. Zelfverzekerdheid is sexy, zelfverzekerdheid is opwindend. Daarbij vindt hij je toch wel prachtig, tot de love handles die jij maar niks vindt aan toe. Hij houdt van je lichaam en dat moet jij ook doen: seks draait niet om looks alleen. Hij heeft het zeker door als je je niet comfortabel voelt of je teveel denkt en zou veel liever willen dat je gewoon geniet.

Research: Zoveel mannen verwachten seks op een eerste date:seksdate
Reageer op artikel:
Tips van mannen: 7 dingen die je beter maken in bed
Sluiten