Zita Vervoort
Zita Vervoort Love & Life 8 jan 2020
Leestijd: 3 minuten

NSMBL tipt: dit kun je doen in het weekend van 11 en 12 januari

Het is alweer donderdag, wat betekent dat het weekend om de hoek staat. Toedeloe slappe koffie, laterrr zeurende collega en om die naderende deadline stress je over een paar dagen wel weer. Het weekend is van jou en jou alleen, en daar ga je optimaal van genieten. Maar wat moet je nou doen met al die vrije tijd? In NSMBL tipt zochten we het voor je uit.

NSMBL tipt – dit kun je doen dit weekend

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je juist even helemaal geen inspiratie? Niet getreurd. Wij zetten een aantal leuke activiteiten in Nederland op een rijtje. Zo hoef je je geen moment te vervelen dit weekend.

1. Skalar – Reflections on Light and Sound in Amsterdam – 10 t/m 12 januari

Als er iets is waar we gek op zijn, zijn dat lichtshows. De sensationele en audiovisuele kunstinstallatie SKALAR van lichtkunstenaar Christopher Bauder en muzikant Kanding Ray is vanaf aankomend weekend finally te zien in de Gashouder in Amsterdam.

Een mix van bewegende spiegels, perfect gesynchroniseerde lichtstralen en soundscapes komen samen. Je staat gegarandeerd versteld over wat er allemaal te zien is. Het is de eerste keer dat een tentoonstelling van dit formaat naar Amsterdam komt. Emoties staan centraal en de kunstenaars kunnen deze emoties door middel van licht manipuleren (wait, what?). Genoeg redenen om dit evenement te bezoeken.

2. Silent Disco On Ice Rotterdam – 10 januari

Was je nog niet klaar met de winterdagen en wil je nog even door? Dan is de Silent Disco On Ice in Rotterdam dé plek om heen te gaan aankomend weekend. Hoe perfect klinkt de combinatie van schaatsen en dansjes doen? Switch tussen verschillende kanalen om los te gaan op jouw favoriete nummers. Alle schaatsen van de vloer en geniet nog even van de koude dagen. Ice ice baby.

3. 30 Seconds toernooi in het Filmcafé in Utrecht – 11 januari

Waarschijnlijk heb je tijdens de feestdagen elke dag een paar spelletjes gespeeld met je familie of vrienden. Andere mensen inmaken met 30 Seconds is onze favoriete hobby, wie houdt er niet van dit (competitieve) spel? Om nog even in die vibe te blijven organiseert het Filmcafé in Utrecht een 30 Seconds toernooi. Denk jij dat je samen met jouw team iedereen verslaat met 30 Seconds (zonder valsspelen natuurlijk)? Bedenk een goede teamnaam en schrijf je snel in om een ticket te bemachtigen.

4. Get Up Festival in Nijmegen – 11 januari

Wil je het nieuwe jaar goed beginnen? Ga dan naar de winterse editie van het Get Up Festival in Nijmegen. Het doel van het festival is ons enthousiast te maken om een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Dit doen ze door middel van verschillende workshops, eten, drinken, muziek en nog veel meer. Dus get up and stand up for your rights en maak er een feestje van aankomend weekend.

5. Jelly & Kelly’s bloemenbrunch in Amsterdam – 12 januari

Om van alle dansjes en late avonden bij te komen nodigen Jelly en Kelly je uit om tussen de bloemen te brunchen aankomende zondag. En niet zomaar brunchen, dit is brunchen tot je er bij neervalt. Door alle prachtige bloemen om je heen krijg je een heerlijk lentegevoel en willen we de hele winter skippen. Voel de flower power en vreet je helemaal vol dit weekend.

 

 

Reageer op artikel:
NSMBL tipt: dit kun je doen in het weekend van 11 en 12 januari
Sluiten