Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Love & Life 13 nov 2019

NSMBL tipt – dit kun je doen in het weekend van 16 en 17 november

Het is alweer woensdag, wat betekent dat het weekend om de hoek staat. Toedeloe slappe koffie, laterrr zeurende collega en om die naderende deadline stress je over een paar dagen wel weer. Het weekend is van jou en jou alleen, en daar ga je optimaal van genieten. Maar wat moet je nou doen met al die vrije tijd? In NSMBL tipt zochten we het voor je uit.

NSMBL tipt – dit kun je doen dit weekend

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je juist even helemaal geen inspiratie? Niet getreurd. Wij zetten een aantal leuke activiteiten in Nederland op een rijtje. Zo hoef je je geen moment te vervelen dit weekend.

1. Kerstmarkt 2019 in Rotterdam – Vanaf 15 november

Ja, ja, we weten dat de intocht van Sinterklaas dit weekend plaatsvindt, maar wij zitten met onze gedachten allang bij kerst. Kerst betekent inkopen doen en wat ons betreft kan je hier niet vroeg genoeg mee beginnen.

Sterker nog, wij luisteren stiekem al vanaf begin oktober dagelijks naar onze kerst playlists op Spotify en we ain’t ashamed. Goed nieuws voor iedereen die ook niet kan wachten op de feestdagen: vanaf vrijdag is de Kerstmarkt in Rotterdam geopend. Het is dus de hoogste tijd om je wintergarderobe aan de buitenwereld te laten zien en te genieten van warme chocolademelk en kerstactiviteiten.

2. Yallah! Yallah! in Utrecht – 15 november

YALLAH! ? Achter de schermen zijn we al een tijdje bezig om Yallah! Yallah! een stabiele toekomst te geven. ? We willen hiervoor onze habibi’s van @vsbfonds.nl, @afk020 en @pmproductiehuis heel erg bedanken voor hun steun! ? Stay tuned, er komen veel leuke dingen aan!

17 Likes, 0 Comments – Yallah! Yallah! (@yallahyallahontour) on Instagram: “YALLAH! ? Achter de schermen zijn we al een tijdje bezig om Yallah! Yallah! een stabiele toekomst…”

Wie ooit Lowlands festival heeft bezocht, heeft vast weleens gehoord van Yallah! Yallah!. Dit begon een tijd geleden als themanacht in de Lima-tent op Lowlands, maar is sindsdien uitgegroeid tot een landelijk fenomeen. Aankomende zaterdag verandert de EKKO in Utrecht weer tot een feestje vol met Arabische muziek. Van moderne tot traditionele Arabische grooves, alles komt voorbij.

3. Gratis tentoonstelling in NEMO in Amsterdam – 15 & 16 november

Op 23 november opent er in NEMO een nieuwe tentoonstelling over de mens. Goed nieuws voor alle Nieuwgierige Aagjes want aankomend weekend kan je gratis deze nieuwe tentoonstelling bekijken.

De expo gaat in op bijna alle aspecten van de mens. Van de dingen waar jij je tot aangetrokken voelt tot de manier waarop je lichaam in elkaar zit, alles komt voorbij. Tijdens deze feestelijke preview krijg je de kans om mee te doen aan workshops én is het hele museum geopend. Je moet je wel aanmelden hiervoor en vol is vol.

4. Vintage Kilo Sale in Nijmegen – 17 november

These bits just landed in our warehouse ??? Will be online soon on our @asosmarketplace Boutique!

589 Likes, 4 Comments – Square Eight/Vintage Kilo Sale (@square8vintage) on Instagram: “These bits just landed in our warehouse ??? Will be online soon on our @asosmarketplace Boutique!”

Spendeer jij je vrije dagen het liefst winkelend? Ook voor jou hebben we een leuk evenement. Aankomende zondag vindt er weer een editie van Vintage Kilo Sale plaats. Deze keer kan je de hele dag vintage shoppen in Nijmegen en dat wil je als modeliefhebber niet missen. Van overhemden met funky printjes tot prachtige jassen van leer, voor iedereen zit er wel iets tussen.

5. World Press Photo Exhibition 2019 in Groningen – Vanaf 15 november

Vanaf aankomende vrijdag kan je de World Press Photo Exhibition in Groningen weer bezoeken. Deze wereldberoemde fototentoonstelling laat talloze prachtige en aangrijpende foto’s zien van het afgelopen jaar. De werken die tentoon gesteld worden zijn van verschillende fotojournalisten die mee hebben gedaan aan de wedstrijd en zijn very impressive. Verwacht trouwens geen mooie, gestileerde plaatjes want deze foto’s beelden een heel verhaal uit.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
NSMBL tipt – dit kun je doen in het weekend van 16 en 17 november
Sluiten