NSMBL tipt – dit kun je doen in het weekend van 17 en 18 augustus

Het is alweer woensdag, wat betekent dat het weekend om de hoek staat. Toedeloe slappe koffie, laterrr zeurende collega en om die naderende deadline stress je over een paar dagen wel weer. Het weekend is van jou en jou alleen, en daar ga je optimaal van genieten. Maar wat moet je nou doen met al die vrije tijd? In NSMBL tipt zochten we het voor je uit.

NSMBL tipt – dit kun je doen dit weekend

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je juist even helemaal geen inspiratie? Niet getreurd. Wij zetten een aantal leuke activiteiten in Nederland op een rijtje. Zo hoef je je geen moment te vervelen dit weekend.

1. Lowlands festival in Biddinghuizen – 17 en 18 augustus

We beginnen de weekendagenda deze keer uiteraard met het grootste evenement van deze week: Lowlands festival. Het meerdaagse festival begint officieel al op donderdag en gaat door tot maandagochtend. Ook NSMBL is aanwezig en hebben je alvast wat tips voor je, mocht je ook naar dit gezellige feestje gaan.

Van indie tot hiphop, alle genres komen voorbij tijdens dit enorme festival in Biddinghuizen. Kaartjes zijn uitverkocht, maar op Ticketswap kan je aan nog een weekendticket komen.

Welkom in het stralende middelpunt van Lowlands Paradise: ArmadiLLow! Het 24-uursgebied op Cape Lowlands dat vier dagen lang niet sluit en hét adres is voor de beste tunes, tasty eten en comfortabele hangplekken waar je relaxed mensen kunt kijken. Hier check je beter meerdere keren per dag in, want de vibe op deze LLowspot is elk uur weer anders. Lees meer op Lowlands.nl! #LL19

2,218 Likes, 102 Comments – Lowlands (@lowlands_fest) on Instagram: “Welkom in het stralende middelpunt van Lowlands Paradise: ArmadiLLow! Het 24-uursgebied op Cape…”

2. De Ij-hallen in Amsterdam – 17 en 18 augustus

Thriftshoppers verzamelen want er komt weer een editie van de Ij-hallen aan. Aankomend weekend kan je je hart ophalen bij de talloze kraampjes in Amsterdam-Noord. Maar liefst 750 kraampjes staan hier en geloof ons als we je vertellen dat je echte pareltjes kan scoren op deze tweedehands markt.

🦜 + rotan = lekker retro hoekje in een IJ-Hallen kraam afgelopen markt. Hebben jullie ook zo’n zin in de komende vlooienmarkt over 1,5 week? 🤩 We zien je daar! #ijhallen #ndsm #interior #amsterdamnoord #vlooienmarkt #seeyousoon #bird #retro #styling #rotan #whattodoinamsterdam #summervibes #coolestfleamarketever

114 Likes, 0 Comments – IJ-Hallen (@ijhallen) on Instagram: “🦜 + rotan = lekker retro hoekje in een IJ-Hallen kraam afgelopen markt. Hebben jullie ook zo’n zin…”

3. Silent Disco op de Euromast in Rotterdam – 16 augustus

Ga je dit jaar niet naar Lowlands, maar heb je wel zin in een feestje? Op de Euromast in Rotterdam wordt er een silent disco op grote hoogte georganiseerd. De hoogste rooftop party in Nederland wordt met maar liefst honderd meter realiteit en dat kan alleen maar heel gezellig worden.

Kaartjes voor de silent disco zijn helaas uitverkocht, maar wie weet scoor je nog een paar tickets op Ticketswap. Als je gaat zorg er dan wel voor dat je een paar mooie foto’s maakt, deal? Dan kunnen wij ook nog een beetje genieten van het uitzicht.

SOLD OUT | Silent Disco Euromast – Spread the word 🤩 Op vrijdag 16 augustus organiseren wij een silent disco in de buitenlucht op grote hoogte! verschillende Dj’s, 3 kanalen met lekkere beats en prachtig uitzicht over de mooiste stad🙌 Ben jij er ook bij? ➡️ Tickets zijn vanaf nu te verkrijgen via de link in de bio. . . . #euromast #rotterdam #rooftopparty #silentdisco #hotspot #uniek #evenement #feest #placetobe #uitgaan

167 Likes, 10 Comments – Euromast (@euromast010) on Instagram: “SOLD OUT | Silent Disco Euromast – Spread the word 🤩 Op vrijdag 16 augustus organiseren wij een…”

4. Noorderzon in Groningen – 17 en 18 augustus

Als je fan bent van kunst moet je dit weekend in Groningen zijn. Hier vindt namelijk het internationale kunstenfestival Noorderzon plaats. Tijdens dit performing arts festival zijn hedendaagse podiumkunsten van over de hele wereld te zien.

Het festival duurt maar liefst elf dagen en er komen zo’n 135.000 bezoekers op af. Van theater en dans tot aan muziek en literatuur, alles komt in het Noorden van Nederland voorbij.

Morgen om 12:30 opent de Centrale Kiosk in het Noorderplantsoen! Er is natuurlijk ontzettend veel te zien op Noorderzon. Onze medewerkers helpen je graag met het uitkiezen van een geschikte voorstelling! 🙌 ___ Ga voor meer informatie over kaartverkoop naar onze website #linkinbio🔥🔥🔥🔥

116 Likes, 2 Comments – Noorderzon Groningen (@noorderzonnl) on Instagram: “Morgen om 12:30 opent de Centrale Kiosk in het Noorderplantsoen! Er is natuurlijk ontzettend veel…”

5. Thuishaven festival in Amsterdam – 17 augustus

Hopelijk gaat het zonnetje nog een beetje schijnen dit weekend en dan wil je natuurlijk met je vrienden een biertje drinken. Ga dan lekker naar Thuishaven festival want hier dans je het weekend weg op muziek van De Sluwe Vos en David Funk. De ideale combinatie tussen feesten en ontspannen, wat wil je nog meer?

Zin in het weekend? #thuishaven

1,172 Likes, 42 Comments – Thuishaven (@thuishaven) on Instagram: “Zin in het weekend? #thuishaven”

Reageer op artikel:
NSMBL tipt – dit kun je doen in het weekend van 17 en 18 augustus
Sluiten