NSMBL tipt: dit kun je doen in het weekend van 18 en 19 januari

Het is alweer woensdag, wat betekent dat het weekend om de hoek staat. Toedeloe slappe koffie, laterrr zeurende collega en om die naderende deadline stress je over een paar dagen wel weer. Het weekend is van jou en jou alleen, en daar ga je optimaal van genieten. Maar wat moet je nou doen met al die vrije tijd? In NSMBL tipt zochten we het voor je uit.

NSMBL tipt – dit kun je doen dit weekend

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je juist even helemaal geen inspiratie? Niet getreurd. Wij zetten een aantal leuke activiteiten in Nederland op een rijtje. Zo hoef je je geen moment te vervelen dit weekend.

1. ESNS 2020 in Groningen – 15 t/m 18 januari

Wie houdt er nou niet van muziek? Juist, niemand. Als jij niet tóch niet van muziek houdt kan je dit evenement gelijk skippen. ESNS, oftewel Eurosonic Noorderslag, is het grootste showcasefestival van Europa en is vijf dagen lang te vinden in Groningen. Op ESNS vind je verschillende Europese artiesten die muziek met elkaar uit wisselen dus dit is de perfecte plek om te netwerken. De internationale muziekindustrie en organisaties komen samen om iets geweldigs voor ons neer te zetten. We love it. 

2. Skalar LIVE SHOW in Amsterdam – 17 en 18 januari

Ja, we gaan nog even door met het lichtfestijn in Amsterdam, want dit weekend vindt een grote lichtshow plaats in de Westergasfabriek. Bij deze liveshow zetten lichtkunstenaar Christopher Bauder en muzikant Kanding Ray een lichtshow neer. Het belooft een spectaculaire show te worden die al onze zintuigen prikkelt.

Het leuke aan SKALAR en deze liveshow is dat het op allemaal verschillende manieren kan worden ervaren: staand, liggend, langzaam dansend of starend naar de verbluffende schoonheid die de bezoeker omringt. De artiesten brengen licht en muziek tot leven (wow). Deze liveshows zijn het hoogtepunt van het Amsterdam Light Festival, dus dit wil je echt niet missen.

3. Hotelnacht in Amsterdam – 18 en 19 januari 

Jawel, jawel. Het is voor de Amsterdammers onder ons weer de hoogste tijd voor een staycation. Voor een zacht prijsje kun je slapen in de mooiste hotels van Amsterdam én hop je het hele weekend van het ene hotelfeestje naar het andere. Er zijn verschillende routes te volgen, zoals de muziekroute of de culinaire route, ontdek het allemaal dit weekend in het Mokums Paradijs.

4. 90’s NOW | MEZZ in Breda – 18 januari 

Dit weekend kan er weer losgegaan worden los op hitjes uit de jaren ’90 bij MEZZ in Breda. Alle genres komen voorbij: dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore, voor ieder wat wils. De Gameboy, foute tv-series en een hoop Nintendo-spelletjes zijn aanwezig. Al onze favoriete dingen uit deze geweldige jaren zijn niet te missen op dit feestje en je waant je terug in de tijd dat écht alles mocht.

Kom je verkleed als Posh Spice of toch liever als Britney Spears? Trek je Nikes aan, knot je knotjes en dans alsof je terug bent in de jaren ’90. Heeft iedereen zijn Flippo’s paraat?

5. 10.000 Steps Art Walk in Rotterdam – 19 januari 

Rotterdam, de havenstad van Nederland, is meer dan alleen een grote stad waar veel mensen wonen. Om te ontdekken wat Rotterdam op het gebied van kunst te bieden heeft, organiseert Art Index Rotterdam de 10.000 Steps Art Walk. Het concept is simpel: de kunst van Rotterdam volgen tot we de tienduizend stappen hebben behaald.

Dit concept zorgt er niet alleen voor dat we wat meer gaan bewegen (yup, nodig). Het geeft ons ook een kans om Rotterdam door andere ogen te bekijken en nieuwe mensen te ontmoeten. Verwacht dus een geweldige wandeltocht door Rotterdam, laten we hopen dat het weer een beetje meezit.

6. Friends Marathon Seizoen 1 in Filmcafé Utrecht – 19 januari 

We’ll be there for youuuu want dit weekend is er een Friends-marathon in het Filmcafé in Utrecht. En houd je vast, want deze marathon duurt tien uur. Ja, je leest het goed, tien uur volop genieten van iedere aflevering van Friends met andere fans. Het zijn 24 afleveringen van 22 minuten op groot scherm, wat wil je nog meer? Nodig al je vrienden uit en bereid je voor op een hoop leuke én ontroerende momenten. Je weet wat je te doen staat dit weekend.

Reageer op artikel:
NSMBL tipt: dit kun je doen in het weekend van 18 en 19 januari
Sluiten