Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Love & Life 17 okt 2019
Leestijd: 3 minuten

NSMBL tipt – dit kun je doen in het weekend van 19 en 20 oktober

Het is alweer donderdag, wat betekent dat het weekend om de hoek staat. Toedeloe slappe koffie, laterrr zeurende collega en om die naderende deadline stress je over een paar dagen wel weer. Het weekend is van jou en jou alleen, en daar ga je optimaal van genieten. Maar wat moet je nou doen met al die vrije tijd? In NSMBL tipt zochten we het voor je uit.

NSMBL tipt – dit kun je doen dit weekend

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je juist even helemaal geen inspiratie? Niet getreurd. Wij zetten een aantal leuke activiteiten in Nederland op een rijtje. Zo hoef je je geen moment te vervelen dit weekend.

1. Magie in het Kralingse Bos in Rotterdam – 18 t/m 20 oktober

Stap volgende week eens in de wonderlijke wereld van De Grote Schijn ? #aftellen #rotterdambynight #schemertijd #degroteschijnnl

72 Likes, 12 Comments – De Grote Schijn (@degroteschijnnl) on Instagram: “Stap volgende week eens in de wonderlijke wereld van De Grote Schijn ? #aftellen #rotterdambynight…”

Deze week vindt natuurlijk het Amsterdam Dance Event plaats. De grootste feestjes zullen dit weekend dan ook in Amsterdam plaatsvinden. We hebben eerder al de beste feestjes tijdens ADE op een rijtje gezet, maar in de rest van het land is natuurlijk ook van alles te doen.

Zo vindt dit weekend in Rotterdam De Grote Schijn plaats. Een evenement in het Kralingse Bos wat fantastisch is voor zowel jong als oud. Je kan hier een bijzondere avondwandeling doen waarbij het lijkt alsof het hele bos tot leven komt. De natuur speelt de hoofdrol in dit bijzondere spektakel met het bos als natuurlijk decor. Eens iets anders dan een keihard technofeest.

2. Masterclass freestyle techno in Den Haag – 19 oktober

In Den Haag vindt komende zaterdag een leerzaam evenement plaats. Van 20:00 uur tot 22:00 uur kan je meedoen aan een masterclass freestyle techno. Normaal gesproken zou je improvisatie linken aan muziekgenres zoals Jazz, maar ook binnen elektronische muziek valt er genoeg te improviseren.

De mannen van Club-Res vertellen tijdens deze masterclass hoe zij elektronische improvisatie creëren. Hoe voorkom je problemen? Wat doe je als je tegen problemen aanloopt? Hoe zet je foutjes in als spontane wendingen en hoe krijg je het publiek mee tijdens je set? Op al deze vragen krijg je antwoord.

3. Masterclass Show Me The Money in Tilburg – 18 oktober

We gaan nog even vrolijk door met alle masterclasses want ook in Tilburg valt wat te leren dit weekend. Tijdens de masterclass leer je alles over filmfinanciering. Heb jij dus een vet idee voor een film, maar mis je de financiële middelen? Dan moet je hier aanwezig zijn.

Je leert op welke manieren je met een klein budget toch een grote film kan maken. Er wordt gesproken over geld, maar vooral ook over creativiteit. Tijdens het evenement wordt trouwens het nieuwe Brabantse Filmfonds gelanceerd, waarmee Cinecitta drie tot vijf filmmakers gedurende twee jaar lang gaat ondersteunen in hun projecten. Het is wel een bezoekje waard dus.

4. Concert van Daniel Caesar in Utrecht – 19 oktober

@radiocitymusichall

106.3k Likes, 672 Comments – Daniel Caesar (@danielcaesar) on Instagram: “@radiocitymusichall”

Heb je toch liever een beetje muziek in je weekend? No problemo. Aankomende zaterdag vindt in Tivoli Vredenburg het concert van de zanger Daniel Ceasar plaats. Geloof ons als we je vertellen dat je hierbij wil zijn want de beste man heeft een prachtige stem. De Canadase zanger maakt R&B en Soul en we verwachten dat hij binnen de kortste keren op een veel grotere locatie te zien is. Hij heeft al verschillende hitjes zoals Get You (featuring Kali Uchis) en Best Part (with H.E.R.) op zak.

5. Claire ADE Heist x Eglo in Amsterdam – 18 oktober

We kunnen het toch niet helemaal laten om helemaal geen ADE evenement bij de weekend tips te zetten. In Claire vindt namelijk deze vrijdag een heel vet feestje plaats. Onder andere Nu Guinea, Detroit Swindle en Perdu draaien hier de hele nacht vette muziek. Nog een extra reden om hierheen te gaan: de Claire gaat helaas binnenkort sluiten. Nog één keer lekker dansen hier kan dus geen kwaad.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
NSMBL tipt – dit kun je doen in het weekend van 19 en 20 oktober
Sluiten