NSMBL tipt – dit kun je doen in het weekend van 21 en 22 september

Het is alweer woensdag, wat betekent dat het weekend om de hoek staat. Toedeloe slappe koffie, laterrr zeurende collega en om die naderende deadline stress je over een paar dagen wel weer. Het weekend is van jou en jou alleen, en daar ga je optimaal van genieten. Maar wat moet je nou doen met al die vrije tijd? In NSMBL tipt zoeken we het voor je uit.

NSMBL tipt – dit kun je doen dit weekend

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je juist even helemaal geen inspiratie? Niet getreurd. Wij zetten een aantal leuke activiteiten in Nederland op een rijtje. Zo hoef je je geen moment te vervelen dit weekend.

Bijkomend voordeel: het wordt érg mooi weer aanstaand weekend. Perfect om een van de laatste zomerfestivals van dit jaar te bezoeken.

1. Dutch Creativity Festival in Amsterdam – 20 t/m 21 september

Tijdens het Dutch Creativity Festival aankomend weekend kunnen de creatievelingen ons ons hun hart niet op: tijdens dit tweedaagse festival worden creatieve breinen uit alle werkvelden met elkaar verbonden. Daarnaast word je geïnspireerd door onder andere sprekers van MassiveMusic, De Speld en MENDO.

Not just a hotel, but an urban hotspot! Attracting people from all walks of life, while sharing the same student spirit! @tsh_rotterdam⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #tshlife #studentspirit #wednesdaywisdom #thestudenthotel #StayCurious #hotelinterior #interior #hotellobby #loverotterdam #interiordesign #design #architecture

226 Likes, 2 Comments – The Student Hotel (@thestudenthotel) on Instagram: “Not just a hotel, but an urban hotspot! Attracting people from all walks of life, while sharing the…”

2. A Day at the Park in Rotterdam – 21 september

Tijdens A Day at the Park in Rotterdam kan je je heupjes losgooien op de beats van onder andere Benny Rodriguez, Sluwe Vos en Vunzige Deuntjes.

3. Genesis in Eindhoven – 21 september

Hardstyle liefhebbers opgelet, want Genesis is terug. Na een spetterende eerste editie is de tweede een feit, en wel in het Klokgebouw in Eindhoven. Spaar de komende dagen je energie, want dit wordt dansen met een hoofdletter D.

4. Kadepop in Groningen – 21 september

Kadepop in Groningen in een initiatief van de ondernemers aan en rondom het Damsterdiep te Groningen. Met dit festival wil deze groep dit deel van de stad weer op de kaart brengen.

Nu is het misschien wat matig zomerweer, maar voor de 21e hebben we een heerlijk nazomerzonnetje besteld! ☀️ Dit jaar hebben we niet alleen meer locaties, maar ook meer muziek en een te gek randprogramma. Ga opzoek naar de verstopte mini disco, check een circusshow van Circus Santelli of laat je gewoon verbazen terwijl je het terrein ontdekt.

40 Likes, 3 Comments – KADEPOP FESTIVAL (@kadepop_official) on Instagram: “Nu is het misschien wat matig zomerweer, maar voor de 21e hebben we een heerlijk nazomerzonnetje…”

5. Djemaa el Fna in Rotterdam – 20 t/m 22 september

Tijdens dit evenement in het Museumpark waan je je op een souk. Je geniet er van lekker eten en bijzondere verhalen. Ontdek nieuwe culturen en proef smaken waarvan je nog niet wist dat ze bestonden op Djemaa el Fna.

Lees ook: In gesprek met De Kunstmeisjes, cheerleaders van de kunst

Reageer op artikel:
NSMBL tipt – dit kun je doen in het weekend van 21 en 22 september
Sluiten