NSMBL tipt – dit kun je doen in het weekend van 27 en 28 juli

Het is alweer woensdag, wat betekent dat het weekend om de hoek staat. Toedeloe slappe koffie, laterrr zeurende collega en om die naderende deadline stress je over een paar dagen wel weer. Het weekend is van jou en jou alleen, en daar ga je optimaal van genieten. Maar wat moet je nou doen met al die vrije tijd? In NSMBL tipt zochten we het voor je uit.

NSMBL tipt – dit kun je doen dit weekend

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je juist even helemaal geen inspiratie? Niet getreurd. Wij zetten een aantal leuke activiteiten in Nederland op een rijtje. Zo hoef je je geen moment te vervelen dit weekend.

1. Festival Macumba in Oudekerk – 27 juli

Oeeehhh.. Was jij erbij? Heb je ook zo genoten vorig jaar? Misschien gewoon gechilled of in het Festival Macumrad geweest 🎡? Deze beelden nemen ons terug en het is DELICIOSO! ❤️❤️❤️ Tickets: www.festivalmacumba.nl/tickets

32 Likes, 0 Comments – Festival Macumba (@festivalmacumba) on Instagram: “Oeeehhh.. Was jij erbij? Heb je ook zo genoten vorig jaar? Misschien gewoon gechilled of in het…”

Ondertussen is iedereen er wel van op de hoogte dat het festivalseizoen in volle gang is. Ook dit weekend staat er weer een supergezellig feestje op de planning, namelijk Festival Macumba.

Het muziekgenre reggaeton bestaat 25 jaar en dat wordt bij het festival volop gevierd. In Oudekerk aan de Oudekerkerplas kan je op 27 juli de hele dag losgaan op de ultieme mix aan reggaeton, salsa, merengue en Caribbean beats. Het festival heeft maar liefst vijf verschillende stages waardoor jij en je vrienden je hier de hele dag prima vermaken. Tickets voor dit tropische feest vind je hier.

2. Zomercarnaval 2019 in Rotterdam – 27 juli

Wat een liefde allemaal! Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik vandaag met de titel Queen Wester Union zomercarnaval 2019 ben wakker geworden en op 27 juli in Rotterdam de parade zal leiden. 1ste prijs voor beste carnavals routine En 3e prijs voor costuum. Dit is een droom van mij, die ik al zeker 4 jaar koester en 1 ding is zeker de aanhouder wint. Het klinkt misschien raar om te zeggen, maar deelnemen was voor mij al een overwinning. Ik heb vooral geen druk op mijzelf gelegd en 100% genoten . Ik wil de jury bedanken voor het zien en bekronen van mijn “sparkle” en alle Queens voor hun warmte. Ik wil graag de andere Queens feliciteren met hun behaalde titel. 1st Runner up: Manoushka Bachoe | 2nd Runner up: Chenesis Peny Costuum: Dey Cruz MUA: @blancamendoza03 ✨Be carnaval, do carnaval! ✨ #queenelection #queenzomercarnaval2019 #rotterdam #funx #mixed #costuum #brasil #sprarkle #orange #netherlands #queenofcarnaval #dancer #dance #picoftheday #winner #titel #carnaval #instamood #instagood #colorful #queen #bright

677 Likes, 62 Comments – C H E S L E Y BOND (@chesleybond) on Instagram: “Wat een liefde allemaal! Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik vandaag met de titel Queen…”

We blijven even hangen in de vrolijke en tropische sferen. Dit weekend vindt namelijk wederom een editie van het zomercarnaval plaats in Rotterdam. In de stad beleef je deze zaterdag het tropische gevoel, zie je talloze fleurige en sexy kostuums en proef je vele smaken bij de heerlijke food stands.

Het Caribische feest bevat 2,5 kilometer aan versierde praalwagens, 25 carnavalsgroepen, live muziek, meer dan tweeduizend dansers en danseressen en nog heel veel meer. Dat belooft gezellig te worden.

3. Focus op het dak in Arnhem – 27 en 28 juli

Dit uitzicht, en daarna een filmpje in onze fijne dakzaal! Wij kunnen ons geen betere avondbesteding voorstellen als het toch te warm is om vroeg naar bed te gaan 👌🏻 Voor de dakfilm van vanavond Hidden Figures zijn er nog 2 kaartjes… Wees er snel bij via focusarnhem.nl/ophetdak! #hiddenfigures #focusophetdak #openluchtcinema #openluchtfilm #ophetdak #focusarnhem #focusfilmtheater #arnhem #nuarnhem #uitinarnhem #cineville #hittegolf #uitzicht #arnhembynight #arnhemstagram #doorarnhem

4 Likes, 0 Comments – Focus Arnhem (@focusarnhem) on Instagram: “Dit uitzicht, en daarna een filmpje in onze fijne dakzaal! Wij kunnen ons geen betere…”

Vanaf 20 juli kan je de hele zomer lang elke avond genieten van de openluchtbioscoop in Arnhem. Op het dak van Focus vind je een openluchttheater waar je onder het genot van een drankje op groot scherm verschillende films kan kijken.

De locatie heeft een perfecte selectie aan films gemaakt: van actuele kwaliteitsfilms en exclusieve voorpremières tot echte klassiekers en van documentaires tot shorts. Tickets scoor je hier.

4. Milkshake festival in Amsterdam – 27 en 28 juli

Need to party quick with these boys! 💜

252 Likes, 4 Comments – Milkshake Festival (@milkshakefestival) on Instagram: “Need to party quick with these boys! 💜”

Dit weekend vindt ook de achtste editie van Milkshake festival in het Westerpark in Amsterdam plaats. Het is een van de meest liberale festivals in Nederland. De gedachtegang is: Niets moet, alles mag. Je kledingkeuze, entertainment, muziekkeuze en status laten zien dat dit niks met seksualiteit te maken heeft. Dik, dun, hetero, homo, trans, travo, zwart of wit, bij Milkshake kan en mag het allemaal. Wat kan je verwachten bij het festival? Een enorme lading aan energie en vrolijkheid.

5. Festival de Luie Hond x Strand Zuid in Arnhem – 28 juli

Deze zomer is dit jouw plek in Arnhem om lekker te ravotten in het zand en te borrelen en eten op het strand! ⛱🥂 #erlekkertussenstrandzuid #strandzuidarnhem

123 Likes, 9 Comments – Strand Zuid Arnhem (@strandzuidarnhem) on Instagram: “Deze zomer is dit jouw plek in Arnhem om lekker te ravotten in het zand en te borrelen en eten op…”

Aankomende zondag kan je ook heerlijk chillen in Arnhem. In de zomer van 2019 wordt er vier zondagen lang het festival De Luie Hond georganiseerd. Wat dat inhoudt? Veel muziek, eten en een intieme setting. Deze keer vindt het feestje plaats op het splinternieuwe strand van Arnhem genaamd Strand Zuid. Met je beste vrienden en een biertje in de hand pootjebaden in de Rijn? Sounds good to us.

Reageer op artikel:
NSMBL tipt – dit kun je doen in het weekend van 27 en 28 juli
Sluiten