NSMBL tipt – dit kun je doen in het weekend van 28 en 29 september

Het is alweer donderdag, wat betekent dat het weekend om de hoek staat. Toedeloe slappe koffie, laterrr zeurende collega en om die naderende deadline stress je over een paar dagen wel weer. Het weekend is van jou en jou alleen, en daar ga je optimaal van genieten. Maar wat moet je nou doen met al die vrije tijd? In NSMBL tipt zochten we het voor je uit.

NSMBL tipt – dit kun je doen dit weekend

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je juist even helemaal geen inspiratie? Niet getreurd. Wij zetten een aantal leuke activiteiten in Nederland op een rijtje. Zo hoef je je geen moment te vervelen dit weekend.

1. Concert van Willem x Rijksmuseum in Amsterdam – 28 september

UITVERKOCHT!

2,023 Likes, 84 Comments – Willem de Bruin (@willemdebruin) on Instagram: “UITVERKOCHT!”

We beginnen de uitagenda van deze week met een wel heel bijzonder evenement. Zanger Willem de Bruin geeft aankomende zaterdag een concert in de passage onder het Rijksmuseum. Het is je vast niet ontgaan dat Willem, de man die voorheen onderdeel was van The Opposites, in 2018 zijn eerste solo-album Man in Nood uitbracht. Het album is een enorme hit in Nederland en als kers op de taart geeft hij nu een pop-up concert in samenwerking met het museum.

Het concert is onderdeel van de serie Muziek in het Rijksmuseum, die mogelijk wordt gemaakt door de deelnemers van de BankGiro Loterij. Het concert was binnen mum van tijd uitverkocht, maar wie weet scoor jij nog tickets op Ticketswap.

2. Pride Festival in Rotterdam – 28 september

Hang out at Rotterdam Pride, were everyone is welcome. See u in 2 weeks! ❤️🌈 * * * #lhbt #lhbti #lgbt #lgbtq #lgbtqia #lgbtqiaplus #lgbtplus #pride #pride #lgbt🌈 #gay #rotterdam #rotterdampride #010 #lgbtlove #lgbtyouth #gaypride #gaylove #lesbianpride #dutchpride #loveislove #loveislove🌈#happy #happypride #rainbowflag #smile #houseofcolours #beyourself #expressyourself #pridefestival

191 Likes, 3 Comments – Rotterdam Pride (@rotterdampride) on Instagram: “Hang out at Rotterdam Pride, were everyone is welcome. See u in 2 weeks! ❤️🌈 * * * #lhbt #lhbti…”

Dit weekend vindt in Rotterdam een wat groter evenement plaats, namelijk het Pride Festival. Zaterdag verandert het Schouwburgplein in de stad in een grote regenboog waar iedereen welkom is. Het feest begint met een warm ontvangst van alle deelnemers van de Pride Walk. Later op de dag kan je genieten in de grote ligweide van hapjes van foodtrucks, heerlijke drankjes en natuurlijk fantastische muziek. Wat al helemaal fijn is, is dat het feest gratis is.

3. Vintage Kilo Sale in Groningen – 28 september

We can’t wait to get ready for autumn with those beautiful beige and brown earth tones in our vintage wardrobe. Join us tomorrow in Utrecht and get your wardrobe ready for the fall season! 🍂

No Description

In Groningen kan je deze week lekker shoppen, maar niet in de grote winkelstraat. Nope, Vintage Kilo Sale vindt namelijk aankomende zaterdag weer plaats in de A-Kerk in de stad. Doei fast fashion waardoor we de planeet om zeep helpen en hallo fantastische tweedehands items.

Tijdens het evenement kan je mooie kleding voor mannen en vrouwen scoren. Van de klassieke Levi’s 501 jeans tot aan bijzondere vintage bloesjes, er is voor iedereen wel iets te vinden. Heb je een aantal mooie items gescoord die je mee naar huis wil nemen? Dan hoef je het alleen nog maar te wegen en af te rekenen. Je betaalt hier namelijk per kilo.

4. Gin and Beer Fest in Breda – 27 en 28 September

🍹🍺⠀ OPGELET! Het Gin And Beer Fest zal indoor in de skatehal plaats vinden en niet buiten bij Pier15! Om het weer hoef je je dus geen zorgen te maken. #Ginandbeerfest #indoor #binnen #Ginandbeerfest2019 #Pier15 #Breda #Gin #Liquid #Food #Beer #Speciaalbier #Brouwerij #Distilleerderij #Spirits #Vodka #Cocktails #Gintasic #Foodtastic #Noordbrabant #Nederland

10 Likes, 0 Comments – GinAndBeerFest (@ginandbeerfest) on Instagram: “🍹🍺⠀ OPGELET! Het Gin And Beer Fest zal indoor in de skatehal plaats vinden en niet buiten bij…”

In Breda sluit je de zomer goed af met een lekker drankje. Op 27 en 28 september kan je bij PIER15 terecht voor de tweede editie van het Gin en Bier festival. Hier geniet je van de meest bijzondere speciaalbieren en heerlijke Gins. Je betaalt vijf euro entree, maar daarvoor krijg je een speciaal festivalglas die je tijdens het festival kan laten vullen met je favoriete drankje.

5. Vincent op Vrijdag & Skatepark NOORD in Amsterdam – 27 september

Friday night at the Van Gogh Museum @floorvanhetnederend 🎥 @malsmedia @kooopaaa @samielhassani

98 Likes, 1 Comments – NOORD (@skateparknoord) on Instagram: “Friday night at the Van Gogh Museum @floorvanhetnederend 🎥 @malsmedia @kooopaaa @samielhassani”

Deze vrijdag vindt er nog een bijzonder evenement plaats, deze keer in het Van Gogh museum in Amsterdam. Het museum heeft de handen ineengeslagen met Skatepark NOORD en na de prachtige onthulling van een muurschildering in Skatepark NOORD is het de beurt van het museum. Het Van Gogh museum nodigt daarom alle skaters uit om de schilderijen van Vincent van Gogh van dichtbij te bekijken.

Het is niet zomaar een museumbezoekje, maar een heus feest. Onder andere skatevideo’s, demonstraties en vette muziek zal het museum vullen aankomende vrijdag. Dat mag je niet missen, dus.

Reageer op artikel:
NSMBL tipt – dit kun je doen in het weekend van 28 en 29 september
Sluiten