NSMBL tipt – dit kun je doen in het weekend van 31 augustus en 1 september

Het is alweer woensdag, wat betekent dat het weekend om de hoek staat. Toedeloe slappe koffie, laterrr zeurende collega en om die naderende deadline stress je over een paar dagen wel weer. Het weekend is van jou en jou alleen, en daar ga je optimaal van genieten. Maar wat moet je nou doen met al die vrije tijd? In NSMBL tipt zochten we het voor je uit.

NSMBL tipt – dit kun je doen dit weekend

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je juist even helemaal geen inspiratie? Niet getreurd. Wij zetten een aantal leuke activiteiten in Nederland op een rijtje. Zo hoef je je geen moment te vervelen dit weekend.

1. Kilobyte in Amsterdam – 30 augustus

🚨DEZE VRIJDAG🚨 We geven 2 x 2 tickets weg voor deze megafestatie. Het enige wat jij hoeft te doen is de persoon taggen met wie je wilt langskomen. En wij kiezen de winnaars uit. Its that simpel. De hele avond kratis, met je favo’s. TAGGEN MAAR 👇🏽

64 Likes, 32 Comments – KILOBYTE ❌❌❌ (@kilobyte_amsterdam) on Instagram: “🚨DEZE VRIJDAG🚨 We geven 2 x 2 tickets weg voor deze megafestatie. Het enige wat jij hoeft te doen…”

Wil je het weekend goed beginnen? Dan moet je aankomende vrijdag in Baut op de Spaarndammerstraat zijn. Hier vindt namelijk de eerste editie van Kilobyte plaats. Schuif aan voor een volledig verzorgd 3-gangendiner. Hier leg je meteen een goede bodem voor de rest van de avond en geloof ons als we zeggen dat je die nodig gaat hebben.

Na het diner vindt er namelijk een Q&A plaats met verschillende creatieve professionals. Wil jij het maken in de Nederlandse muziek-industrie? Heb je geen idee wat een record deal precies inhoudt en of je het überhaupt nodig hebt? En hoe zit het met het maken van demo’s? Eindelijk krijg je antwoord op deze prangende vragen. Zodra je de knowledge en etenswaren hebt geabsorbeerd begint het daadwerkelijke feest waar de vetste hip-hopartiesten langskomen voor verschillende shows. Wil je bijzijn.

2. Movies at the Hermitage in Amsterdam – 31 augustus en 1 september

📽📽📽Hier een sfeerimpressie van vorig jaar om alvast in de stemming te komen. Kom op tijd, zodat je zo’n lekkere ligstoel voor jezelf kan claimen. * * * * #amsterdam #hermitage #hermitagemuseum #hermitageamsterdam #movies #outdoorcinema #mathijsdeligt #frenkiedejong

34 Likes, 1 Comments – Movies at the Hermitage (@moviesatthehermitage) on Instagram: “📽📽📽Hier een sfeerimpressie van vorig jaar om alvast in de stemming te komen. Kom op tijd, zodat je…”

Liever onderuit gezakt een filmpje kijken dit weekend? Maar dan op een leuke manier? Dan moet je naar museum de Hermitage gaan. De prachtige en romantische binnentuin van het museum wordt namelijk omgetoverd tot een openluchtbioscoop. Hier kan je tot en met zondag terecht om te genieten van een selectie unieke films onder de sterrenhemel samen met vijfhonderd andere filmliefhebbers.

3. Ligconcert best of Einaudi in Utrecht – 31 augustus

Wauw, dit was er eentje voor in de boeken! 🤩🎉Personeelsfeest voor maar liefst 1.100 personen in samenwerking met Signature, @mps_food_design, @koolhaasconcepts en Unlimited Vision & Sound. * * * 📸 @florisheuer * * * #Werkspoorkathedraal #Utrecht #evenementenlocatie #personeelsfeest #industriel #groen

89 Likes, 3 Comments – De Werkspoorkathedraal (@werkspoorkathedraal) on Instagram: “Wauw, dit was er eentje voor in de boeken! 🤩🎉Personeelsfeest voor maar liefst 1.100 personen in…”

Ben je niet zo van hip-hopmuziek maar wil je wel een concertje meepakken dit weekend? Ook dat kan gewoon. Zaterdagavond kan je in Utrecht namelijk genieten van de beste muziek van Einaudi. En dat op een wel heel bijzondere manier. Het is namelijk een ligconcert.

De prachtige en historische fabriekshallen van de Koninklijke Nederlansche Fabriek van Werktuigen en Spoorwegmaterieel worden omgetoverd tot een unieke locatie waar je kan genieten van de muziek van Einaudi. Tickets zijn op dit moment uitverkocht, maar op Ticektswap worden er aardig wat aangeboden.

4. Into The Great Wide Open in Vlieland – 30 augustus en 1 september

Al is het idee van slapen onder een sterrenhemel nog zo romantisch, zonder tent beleef je op Vlieland niet de meest ideale nacht. Een extra kamer of huis is overbodige luxe, idem dito voor boottickets. En dus is er de vraag- en aanbodpagina, waar je je advertentie omtrent boottickets, slaapplekken of andere specifieke producten rondom Into The Great Wide Open kunt plaatsen. Dus kom je tekort, of heb je over? Check itgwo.nl/voorpagina/vraag-en-aanbod ⛺️ Foto: Sabine Rovers.

245 Likes, 6 Comments – Into The Great Wide Open (@itgwo) on Instagram: “Al is het idee van slapen onder een sterrenhemel nog zo romantisch, zonder tent beleef je op…”

Zin om naar een tropisch eiland te gaan om te feesten? Als je het tropische weglaat kan het gewoon in Nederland. In Vlieland vindt komend weekend namelijk weer het festival Into The Great Wild Open plaats. Overal is muziek, maar de hele sfeer en randprogrammering maken het festival magisch.

Je slaapt namelijk middenin de natuur op het eiland en geniet het hele weekend van muziek, beeldende kunst, film en ook niet geheel onbelangrijk: rust. Het festival is helaas uitverkocht maar wie weet scoor je nog tickets op Ticketswap.

5. Surffestival in Scheveneingen – 31 augustus

Catch it if you can 🌊 . . #surfing #scheveningen #surfculture #skate #music #surfmusic

55 Likes, 0 Comments – Scheveningen Surf Festival (@scheveningensurffestival) on Instagram: “Catch it if you can 🌊 . . #surfing #scheveningen #surfculture #skate #music #surfmusic”

Ben je liever sportief in het weekend? Ook dan hebben we iets leuks voor je gevonden. In Scheveningen vindt namelijk zaterdag de derde editie van het Scheveningen surffestival plaats. Een surf contest, skate contest en talloze vette artiesten komen voorbij op het strand. Wat al helemaal chill is, is dat het evenement overdag gratis is. Kijk, daar worden we blij van.

Reageer op artikel:
NSMBL tipt – dit kun je doen in het weekend van 31 augustus en 1 september
Sluiten