Zita Vervoort
Zita Vervoort Love & Life 2 januari 2020

NSMBL tipt: dit kun je doen in het weekend van 4 en 5 januari

Het is alweer donderdag, wat betekent dat het weekend om de hoek staat. Toedeloe slappe koffie, laterrr zeurende collega en om die naderende deadline stress je over een paar dagen wel weer. Het weekend is van jou en jou alleen, en daar ga je optimaal van genieten. Maar wat moet je nou doen met al die vrije tijd? In NSMBL tipt zochten we het voor je uit.

NSMBL tipt – dit kun je doen dit weekend

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je juist even helemaal geen inspiratie? Niet getreurd. Wij zetten een aantal leuke activiteiten in Nederland op een rijtje. Zo hoef je je geen moment te vervelen dit weekend.

1. Het Amsterdamse Winterparadijs 2019 – 3 t/m 5 januari

We willen 2020 natuurlijk met een bijzondere beleving beginnen en daarom is het een heel goed idee om naar het Amsterdamse Winterparadijs te gaan. In het eerste weekend van 2020 wordt de RAI in Amsterdam omgetoverd tot dé plek voor jouw ultieme winterbeleving. De hele dag geniet je van allerlei verschillende activiteiten, zoals schaatsen of Amsterdam bekijken vanuit het reuzenrad.

Sluit de dag af in de après-ski hut met een drankje en heerlijke muziek. Het Winterparadijs is voor jong en oud een geweldige beleving en laat je nog even genieten van de laatste wintermaanden.

2. Fiesta Macumba Rotterdam – 3 januari 

Heb je toch meer zin in zomerse vibes en wil je de wintermaanden achter je laten? Ga aankomend weekend dan vooral naar Fiesta Macumba in Rotterdam. Hier geniet je van zomerhits om op te dansen, flirten en genieten. Geniet tijdens je dansjes van een combinatie van exotische geluiden: reggaeton, cumbia, salsa, merengue, bachata, dancehall en latin hip-hop. De pre-sale is al begonnen, dus haal snel je kaartje voor dit feestje.

3. Filmcafé Utrecht | Toy Story 4 (gratis entree) – 3 januari

Wat is er beter dan samen met een grote groep andere Toy Story fans naar Toy Story 4 te kijken in het Filmcafé in Utrecht? Inderdaad, niks. Het filmcafé opent haar deuren om acht uur en de avond wordt om elf uur afgesloten met een leuk feestje.

In Toy Story 4 zien we Forky die aansluit bij Woody en samen gaan ze op een roadtrip. Hoe dat afloopt zie je op de filmavond dus neem je popcorn maar vast mee.

4. Paard Rollerdisco Den Haag – 3 januari 

Wegens groot succes van voorgaande keren wordt Paard in Den Haag aankomend weekend weer omgetoverd tot Rollerdisco Heaven. Rol 2020 in met een goed humeur, vrolijke dansjes en leuke muziek en geniet van alle andere rollende mensen om je heen.

In plaats van schaatsen (wat we helaas niet op natuurijs kunnen doen deze winter) rollen we van de ene naar de andere kant van de zaal. Van swingende soul tot 70’s disco en 80’s synthersizer knallers: alles komt voorbij en reken maar van yes dat je met spierpijn naar huis rolt.

5. Winterbierfestival & grootste nieuwjaarsborrel Tilburg – 5 januari

Een nieuw jaar moeten we natuurlijk goed inluiden en dat kan aankomend weekend op de grootste nieuwjaarsborrel van Tilburg. De leukste kroegen organiseren, in samenwerking met Winter in Tilburg, Het Winterbierfestival. Hier heft iedereen het (bier)glas op een mooi 2020 en geniet intussen van leuke muziek en veel gezelschap. Nodig al je vrienden uit om te proosten in Tilburg.

Reageer op artikel:
NSMBL tipt: dit kun je doen in het weekend van 4 en 5 januari
Sluiten