Tobias Camman opent pop-up restaurant met eigen gerechten in Amsterdam
Heb jij de kookboeken van Tobias Camman in huis, maar ben jij eigenlijk iemand die liever aanschuift in plaats van zelf kookt? Dan kun je volgende week terecht bij Le Deux in Amsterdam: het pop-up restaurant waar Tobias achter het menu schuilt.
We zien Tobias iedere zondag culinair bezig met casave en rijst in Expeditie Robinson, maar bij Le Deux gaat het er wat luxer aan toe. Bijgestaan door vriend en sterrenchef Niven Kunz zal Tobias ook de eerste openingsavond zelf in de keuken staan.
Tobias Camman opent pop-up restaurant Le Deux
Leuk nieuws in aanloop naar de feestdagen: op 15 december opent nieuw pop-up restaurant Le Deux voor één week haar deuren op de unieke locatie De Molen van West in Amsrerdam. Het 3-gangen chef’s menu is samengesteld door influencer, contentmaker en succesvol kookboeken-auteur Tobias Camman, en vanaf 16 december tot en met 19 december toegankelijk voor het grote publiek om bij aan te schuiven.
Deze tijdelijke pop-up is de perfecte culinaire stop om je te laten inspireren voor de feestdagen. Het menu, door Tobias zelf gecreëerd, draait om feestinspiratie die je mee naar huis neemt. De keuze voor De Molen van West in Amsterdam als inspirerende locatie maakt Le Deux een unieke beleving die toegankelijk is voor iedereen. Door de persoonlijke twist van Tobias krijgen klassieke kerstgerechten een nieuwe uitstraling.
Tobias Camman en Stijn van Vliet uiten zorgen over vriend Jasper Demollin
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2022%2F08%2FScreenshot-33.png)