Tom uit Queer Eye geeft op Twitter een update over hem en Abby

Heb jij ook al het volledige nieuwe seizoen van Queer Eye gebinged? Grote kans dat je in elk geval bij de eerste aflevering flink hebt gehuild om de heerlijk enthousiaste Tom. Hij stond als geen ander open voor de make-over en was hands down de beste en meest ontroerende transformatie.

Tom en Abby uit Queer Eye

Tom kreeg een nieuw interieur, een nieuwe look, stopte met zijn redneck margarita’s (Mountain Dew en tequila) en hij leerde hoe hij voor zichzelf moest zorgen. Maar het belangrijkste in de aflevering was misschien wel het feit dat Tom nog een kans kreeg met zijn grote liefde: zijn ex-vrouw Abby.

queer eye

De twee lijken perfect voor elkaar en aan het eind van de aflevering laat Abby weten enorm trots op Tom te zijn. We hadden zoveel hoop voor het koppel, maar deze week maakte Tom in een tweet met héél veel emoji’s bekend dat ze toch niet meer samen zijn.

AJ en Drey

Gelukkig hebben we wel nog wat goed nieuws uit Queer Eye: in aflevering drie zagen we AJ uit de kast komen naar zijn stiefmoeder. AJ en zijn vriend Drey hebben zich inmiddels verloofd!

queer eye

Bustle

Reageer op artikel:
Tom uit Queer Eye geeft op Twitter een update over hem en Abby
Sluiten