Leonardo DiCaprio koos tattoo voor Tom Hardy na verloren weddenschap

Weddenschappen kunnen soms nogal interessant uitpakken. De ene keer ben je een klein fortuin (a.k.a. een biertje) rijker, de andere keer sta je ineens keihard Britney Spears te imiteren bovenop de bar. Jammer, volgende keer beter. In het geval van Leonardo DiCaprio en Tom Hardy ging het iets anders. Tom verloor een weddenschap van Leo en zit nu opgescheept met een tattoo met de tekst ‘Leo knows all’.

Oscarnominatie

Op de set van The Revenant was Leonardo DiCaprio zo onder de indruk van de acteerprestaties van Tom Hardy dat hij er van overtuigd was dat hij een Oscarnominatie zou ontvangen voor zijn rol als John Fitzgerald. Tom was er op zijn beurt van overtuigd dat dat níet zou gebeuren. Dus sloten de twee een weddenschap af: de verliezer zou een door de winnaar ontworpen tattoo laten zetten.

Meedoen is belangrijker dan winnen

En zo het geschiedde. Leo won zijn eerste Oscar ooit en jawel, ook Tom werd genomineerd. Hij won de prijs voor ‘beste mannelijke bijrol’ niet, maar hey, daar ging het ook niet om. Meedoen was belangrijker dan winnen. Heel even leek het erop dat Tom onder de weddenschap uit probeerde te komen, toen hij in een interview vertelde dat hij er toch wel tegenop zag:
“He wrote, in this really shitty handwriting: ‘Leo knows everything.’ Ha! I was like, ‘OK, I’ll get it done, but you have to write it properly.’ [But] I haven’t got it yet. Because it sucks.”

Leo knows all

Lijkt erop dat er niet zo makkelijk van Leo af te komen valt. In een recente foto prijkt op Toms rechterarm duidelijk een tattoo met de tekst ‘Leo knows all’. Oeps! Of Tom zich er druk om maakt? Waarschijnlijk niet. De beste man zit al volledig onder de tattoos – en eerlijk, als Leonardo DiCaprio zegt dat je een tattoo neemt, dan neem je een tattoo.

vt

Reageer op artikel:
Leonardo DiCaprio koos tattoo voor Tom Hardy na verloren weddenschap
Sluiten