Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 2 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Graag gedaan: Tom Holland deelt meest sexy foto ooit

Tom Holland was gister jarig en hij mocht 27 kaarsjes uitblazen. De Spiderman-acteur vierde dat natuurlijk samen met zijn grote liefde Zendaya, ze zijn samen ergens lekker waar het warm is.. op het strand. Locatie onbekend, maar het ziet er naar uit dat ze het ontzettend naar hun zin hebben. Tom deelt zelfs nog een hele sexy (of nouja, sexy) foto van zichzelf om zijn volgers te bedanken voor alle verjaardagswensen.

Ook Zendaya deelt nog een aantal lieve kiekjes.

Tom Holland deelt zijn meest sexy foto ooit

Tom en Zendaya vieren vakantie en dat is altijd even extra leuk als je dan ook nog jarig bent. De kans is groot dat ze ergens lekker in Zuid-Europa vertoeven, want Tom mocht vorige week de geblokte vlag zwaaien tijdens de GP van Monaco en da’s natuurlijk in het zuiden van Europa.

Tom loopt daar natuurlijk regelmatig in zwembroek, want halloooo – vakantie. Maar toch besluit hij een ander kiekje te delen waarvan we hopen dat Zendaya ‘m heeft gemaakt. Je ziet hem hieronder:

“Thank you for all the wonderful birthday messages. A gift from me to you. I thought I’d share possibly the sexiest picture ever taken of me! #sexyiestmanalive” schrijft hij zelf bij de foto.

Okay, misschien niet de meest sexy foto dus. Maar wel heel grappig. GF Zendaya plaatst nog een iets ‘normalere’ foto op haar eigen account. Heel lief wel. Happy birthday Tommy!

Instagram Zendaya

Nieuw luistervoer voor jou

Jawellll – wij hebben een eigen podcast! We nemen je mee in de mediawereld en vertellen je wekelijks over wat wij meemaken als redacteuren van NSMBL. De eerste aflevering over voetfoto’s, een ongewenste zwangerschapsaankondiging én vreemdgaan staat al live en is te luisteren via Spotify en Apple Music. Halfuurtje lekker ontspannen, lachen én misschien nog een heel klein beetje leren. Elke woensdag een nieuwe aflevering, dus sla ‘m vooral op! Like en deel met je vrienden.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.