Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 13 jul 2018

Waarom jij dit jaar naar Tomorrowland moet – maak kans op een duo-ervaring én meer leuks

Eindelijk is het festivalseizoen weer aangebroken en een van de leukste festivals van het jaar is natuurlijk Tomorrowland. Wij leggen je uit wat het festival zo leuk maakt en daarnaast maakt je ook nog eens kans op een duo-ervaring.

Tomorrowland

Als je vroeger als kind de wens had om ooit in de grootste speeltuin ooit te mogen spelen, dan is dit je kans. Tomorrowland voelt aan als een gigantisch pretpark voor volwassenen, inclusief reuzenrad en een doolhof. Nu is het betreden van het doolhof misschien niet het beste idee om te doen na je achtste biertje, maar het is wel tof. Als we Tomorrowland in één woord moeten omschrijven dan is dat gewoonweg ‘magisch’.

Ter land, ter zee, of ter lucht, mensen van over de hele wereld komen speciaal naar het Belgische Boom voor Tomorrowland. Het festival verkoopt binnen een minuut 180.000 tickets (!) en is het grootste EDM festival ter wereld.

Het festival vindt plaats verdeeld over twee weekenden. Het eerste weekend is 20 tot en met 22 juli en het tweede weekend vindt plaats op 27 tot en met 29 juli.

50 days until Tomorrowland…

144.6k Likes, 1,495 Comments – Tomorrowland (@tomorrowland) on Instagram: “50 days until Tomorrowland…”

Naast dat het een super sick festival is met een line-up waar je u tegen zegt, en decors die je meenemen naar een andere wereld, staat Tomorrowland ook bekend om de bewuste omgang met het milieu. Elk jaar heeft het festival een thema en dit jaar is dat ‘The Story of Planaxis’. Tomorrowland nodigt ons allemaal uit om op avontuur te gaan en een nieuw perspectief te krijgen op de wereld. Als dat niet spannend klinkt.

Be part of the world’s most magical celebration and Pre-Register now: https://register.tomorrowland.com

143.7k Likes, 611 Comments – Tomorrowland (@tomorrowland) on Instagram: “Be part of the world’s most magical celebration and Pre-Register now:…”

Het enige nadeel aan festivals in dit gedeelte van Europa is het weer. De ene dag sta je je met dertig graden in de volle zon kapot te zweten en de volgende dag kan de regen met bakken uit de hemel komen vallen. Uit onderzoek van Lipton Ice Tea is zelfs gebleken dat 34% van de festivalgangers hun ticket verkoopt als de weersvoorspellingen slecht zijn. Voor veel festivalgangers die niet bang zijn voor een buitje, zijn regenponcho’s een uitkomst, maar helaas betekent dat ook dat je vaarwel moet zeggen tegen je zorgvuldig uitgekozen lookje. Om je van dat probleem af te helpen doe je er goed aan het voor te zijn, door de ontzettend leuke Buien Blouse van Lipton Ice Tea te scoren. De Buien Blouse is een regenjas met enorm leuk Hawaii-printje, waarmee je dus droog blijft en én er nog eens top uitziet, ook. Win-win, zouden wij zeggen.
buienblouse

Maak kans om Tomorrowland zelf te ervaren!

Het moge duidelijk zijn dat je eigenlijk wel naar Tomorrowland moet gaan, maar ook dit jaar was het festival binnen enkele minuten al uitverkocht.

Droog je tranen, want gelukkig hebben wij de eer om je toch de geweldige Tomorrowland- ervaring mee te laten maken, waarbij je óók nog eens een  Buien Blouse ontvangt! Zie jij het wel zitten om met een vriend(in) je moeder of lover een weekend helemaal uit je naad te gaan? Het enige wat je hoeft te doen is in onderstaand formulier je e-mailadres invullen en wie weet ben jij de gelukkige. LET OP: je kunt maar één keer meedoen.

Reageer op artikel:
Waarom jij dit jaar naar Tomorrowland moet – maak kans op een duo-ervaring én meer leuks
Sluiten