Redactie
Redactie Entertainment 24 juni 2020

Tony’s opent Tony’s Chocolonely Chocolate Bar midden in Amsterdam!

Groot nieuws voor alle fans van Tony’s Chocolonely: Tony’s opent op 1 juli de deuren van haar Chocolate Bar. Één groot choco-walhalla met stromende chocotaps en zoete chocoladeburgers, midden in Amsterdam.

Dit artikel verscheen eerder op onze zusje Culy.

Tony’s Chocolonely Chocolate Bar

Wat kun je verwachten van Tony’s nieuwe Chocolate Bar? Stromende chocotaps, zoete chocoladeburgers, bubbelwafels, s’mores en cake die je kunt versieren – net als vroeger op je kinderfeestje. Maar er zijn ook hartige happen: verse tomatensoep, vegaburgers, wraps… zodat je meteen weer trek in chocolade krijgt.

Tony’s Bar is niet alleen gebouwd om je te inspireren. Naast het chocofeest is er ook ruimte voor de problematiek in West-Afrika, kindslavernij en een oproep hoe jij kunt helpen om daar een einde aan te maken.

Waar is dat feestje?

Tony’s Chocolonely Chocolate Bar opent op 1 juli haar deuren in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Yep, pal naast de Tony’s Super Store. Kun je meteen een paar repen inslaan.

Na het lezen van dit artikel trek gekregen in chocolade? Deze 15 recepten met chocola zorgen voor een huisgemaakte sugar kick.

Reageer op artikel:
Tony’s opent Tony’s Chocolonely Chocolate Bar midden in Amsterdam!
Sluiten