admin
admin Food 15 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Tony’s Chocolonely heeft weer een nieuwe smaak in het leven geroepen

De week is weer goed begonnen, want we lazen bij ons zusje Culy dat Tony’s Chocolonely een nieuwe estafettereep in het leven heeft geroepen.

De estafettereep van Tony’s is een tijdelijke reep die elk half jaar het stokje doorgeeft aan een volgende smaak. En dit keer is het niets minder dan deze verrassende smaak: Melk Amandel Kletskop! Begint het water je al in de mond te lopen?

Een echte winterse chocoladereep met één van de meest populaire koekjes op aarde en knapperige stukjes amandel. Had je daar stukjes pinda bij verwacht? Onnodig: in het begin van de 17e eeuw werd in Leiden de kletskop met amandel gebakken. Rond de oorlog waren amandelen minder goed verkrijgbaar en werd het vervangen door havermout of pinda’s. Weet je dat ook weer.

Hebben!

Trek maar vast een sprintje, want Melk Amandel Kletskop ligt vanaf vandaag in de winkel. Je vindt de estafettereep bij Albert Heijn en natuurlijk in de Tony’s Store. De reep neemt het stokje over van de vorige smaak: Wit Kokos Ananas. Als de wiedeweerga naar de Appie dus.

En daar blijft het niet bij

En alsof zo’n nieuwe smaak nog niet genoeg is, gooit Tony er nog lekker een schepje (of schaafje in dit geval) bovenop met een heuse chocoschaaf. Yep, een schaaf waarmee je chocolade kunt schaven voor op brood. Waarom? Omdat het chocolademerk regelmatig werd gevraagd wanneer ze iets lekkers voor op brood zouden maken. Als antwoord hierop besloten ze de chocoschaaf in het leven te roepen. De reden dat ze niet voor broodbeleg hebben gekozen, is omdat er in een chocoladereep meer cacaobonen verwerkt worden. En meer cacaobonen betekent automatisch meer verdiensten voor de cacaoboer. Zo kun je jouw favoriete chocoladereep omtoveren tot broodbeleg.

tony's chocolonely chocoschaaf

Wil ik!

De schaaf krijg je vanaf 17 oktober gratis bij aankoop van 3 chocoladerepen van Tony’s Chocolonely bij JUMBO. Daarnaast is de chocoschaaf ook in de Tony’s store en op de webshop te koop voor €7,50.

 

Culy

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Tony’s Chocolonely heeft weer een nieuwe smaak in het leven geroepen
Sluiten