Renée
Renée Beauty 4 aug 2018
Leestijd: 3 minuten

NSMBL test: is de Too Faced Better Than Sex mascara beter dan seks?

Als een merk beweert dat een mascara beter dan seks is, dan moet je het proberen. Dat snap je wel. Daarom dook NSMBL’s Renée Sephora in om de Too Faced Better Than Sex mascara te bemachtigen. En even eerlijk, omdat we natuurlijk willen weten of het inderdaad beter dan seks is.

De Too Faced Better Than Sex mascara is niet alleen de meest gepinde mascara van 2017, maar ook de best verkochte. Komt waarschijnlijk mede dankzij hun statement dat het beter dan seks zou zijn. Hoog tijd om het eens te proberen.

Gelukkig hoef jij niet helemaal naar Sephora af te reizen om de mascara in handen te krijgen. Het blijkt namelijk dat het ook gewoon bij Douglas verkrijgbaar is voor €23. Scheelt je weer een retourtje Parijs.

One is never enough ? Head over to @theofficialselfridges to snag a Better Than Sex Mascara! #regram @sandyyperez photo by: @_javieperez #betterthansex #toofaced

26.7k Likes, 86 Comments – Too Faced Cosmetics (@toofaced) on Instagram: “One is never enough ? Head over to @theofficialselfridges to snag a Better Than Sex Mascara!…”

Too Faced Better Than Sex mascara: wat is er zo bijzonder?

Wie titelhouder is van beste verkochte mascara ter wereld moet wel een retegoede mascara maken. Maar wat maakt dit product zo uniek? Nou eh, dat het beter is dan seks als we Too Faced mogen geloven. Maar daar blijft het niet bij.

De formule zou zo gemaakt zijn dat je wimpers dikker, langer en gekrulder worden na slecht één laagje. Ok, dat is op zich wat je van iedere mascara verwacht.

Review van de Too Faced Better Than Sex mascara

Je kunt je vast wel voorstellen dat mijn verwachtingen super hoog zijn zodra ik eindelijk de Too Faced Better Than Sex mascara test. Op het wereldwijde web lees ik voornamelijk lovende berichten en ik zeg het je, ik wil ook van die verleidelijke wimpers zoals de rest. Tijd om het te proberen.

De mascara zelf voelt vrij zwaar aan, waardoor het ook meteen voelt als een luxe product. Geef de verpakking een gouden tintje en een YSL-logo en ik geloof het zo.

Het is natuurlijk de binnenkant die ertoe doet, dus hoe zit het daarmee? Nou, de mascaraborstel is vrij groot. Dat kan een probleempje opleveren, want ik heb mini ogen. Desondanks blijkt het toch prima aan te brengen en ja hoor… Na één laag heeft de zandloperborstel alle haartjes voorzien van een goede laag mascara. Daardoor zijn mijn wimpers inderdaad dikker, langer én gekrulder.

De complimentjes van m’n collega’s dragen zeker bij aan mijn eerste positieve indruk van deze mascara. I really like it. De Too Faced Better Than Sex mascara blijft gedurende de dag ook netjes op z’n plek zitten. Sterker nog, m’n wimpers blijven even gekruld, terwijl ze normaal inzakken.

Ik heb foto’s gemaakt na één laagje mascara en voor mij is dat al genoeg drama voor overdag. Wil je meer dikte en volume? Dan kun je makkelijk meer lagen aanbrengen, zoals je op de foto van Too Faced ziet:

Het resultaat van Too Faced:

Mijn resultaat:

Is het een aanrader?

Ja! Oké, ik vind €23 over het algemeen echt te veel geld voor een mascara. Maar ik zie mezelf wel in één of andere yolobui (en geloof me, die heb ik vaak) toch m’n pinpas neerleggen voor dit product. Als je interesse hebt in een goede, high end mascara, dan raad ik je de Too Faced Better Than Sex mascara zeker aan. Het is vanaf nu m’n nieuwe lievelings en dat zeg ik niet snel.

Nu de hamvraag: is de Too Faced Better Than Sex mascara beter dan seks?

Wie moet kiezen tussen seks en mascara kiest hopelijk voor seks. Dus nee, natuurlijk is deze mascara niet zo goed als seks. Tenzij je een slecht… nee, laat maar. Het is vooral een leuk marketingtrucje van Too Faced om hun mascara nog beter onder de man eh, vrouw te krijgen. En eerlijk: het werkt.

Too Faced maakt de statements – op de naam na – helemaal waar.

NSMBL test: welke dure mascara is écht het geld waard?

Reageer op artikel:
NSMBL test: is de Too Faced Better Than Sex mascara beter dan seks?
Sluiten