Alex Ebbers
Alex Ebbers Beauty 5 feb 2018

De Too Faced Festivalcollectie is alles wat ons festivalhart nodig heeft

We waren even bang dat we de unicorn-trend in 2017 hadden gelaten, maar de nieuwste Too Faced festivalcollectie bewijst dat glitters, eenhoorns en regenbogen nog steeds heel erg gaande zijn. En wij als festivalliefhebbers zijn niet teleurgesteld.

Too Faced Festivalcollectie

De collectie bevat onder andere een oogschaduwpalette met dertien magische kleurtjes, lippenstift die van kleur verandert (!), een regenboog-highlighter en nog véél meer leuks. Het oogschaduwpalette bevat zowel shimmery als matte kleurtjes. En het beste: alle kleurtjes bevatten rozenkwartspoeder. Hoe vet is dat?! Merk je verder waarschijnlijk vrij weinig van, maar dat maakt even niet uit.

Unicorns & rainbows

Dan die highlighter; hallo! En ja, we weten wat je denkt. Leuk geprobeerd, maar in de praktijk gaat een regenboog-highlighter niet werken. Nou, dan hebben we nieuws voor je. Eenmaal op de huid is er niets te zien van de kleurtjes, maar is het gewoon een glowy highlighter.


Verder zijn er ook cream highlighters. Een roze en een blauwe (?), die zijn geïnspireerd op de hoorn van een eekhoorn. Hopen dat die blauwe highlighter op de huid niet écht blauw is…

Festival lippenstift en lip toppers

En als klapper op de vuurpijl bevat de collectie ook nog eens een aantal ‘lip toppers’ – in normale mensentaal lipgloss – die in elk licht een ander kleurtje hebben en van kleur veranderende lippenstift. De super shimmery glossjes zijn ervoor bedoeld om lippenstift een holo tintje te geven. Wij zien het al helemaal voor ons met een mooie nude lip, of juist met een knalkleur zoals paars.

Hebben, hebben, hebben!

Verder bevat de Too Faced festivalcollectie nog héél veel meer goeds voor de festival-lovers onder ons zoals een festival refreshing spray, een ‘diamond infused’ highlighter en een gouden lipgloss. Goed, zoals je merkt kunnen we nog wel even doorgaan. Of je kijkt zelf gewoon even op de website van Too Faced. Waar en wanneer de collectie verkrijgbaar zal zijn in Nederland, is nog even afwachten.

elite daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De Too Faced Festivalcollectie is alles wat ons festivalhart nodig heeft
Sluiten