Redactie
Redactie Gesponsord 28 apr 2020

Moederdagcadeaus voor de belangrijkste vrouw in je leven

Moederdag staat weer voor de deur (10 mei, niet vergeten!). Omdat we je het willen besparen dat je dit jaar weer de avond van tevoren in paniek de stad in rent, hebben we een paar zomerse topcadeaus voor je uitgezocht. Verras jouw mams op haar dag!

Heb je een rotdag gehad en wil je je ei kwijt, dan zet zij haar bord met eten aan de kant om je moed in te spreken. En lig je ziek op bed, dan zal ze geen moment aarzelen om je te komen vertroetelen. Zelfs als ze daarvoor uren in de auto moet zitten. Hoog tijd dus om je moeder eens iets terug te geven voor al die keren dat ze er voor jou is geweest en ongetwijfeld in de toekomst gaat zijn. Verras haar bijvoorbeeld met leuke cadeaus van SCENTO, BE Creative Make Up of Intimacy, de drie eigen merken van ICI PARIS XL.

The feel

Nu we voorlopig flink wat uurtjes in huis zullen doorbrengen, kan het geen kwaad om een beetje ‘buiten’ naar binnen te halen. De perfecte manier om dat te doen, is met de Island Lemon & Sea Salt fragrance diffuser. Dankzij de frisse, zomerse geur waan je je met je ogen dicht in een fancy boektiekhotel op een zonovergoten eiland. Maak op Moederdag een cocktailtje voor je moeder, bereid haar favoriete tapas en voilà: de perfecte dochter.

Bron: ICI PARIS XL

Bij zo’n boetiekhotel-feel geef je jouw mams natuurlijk ook een bijbehorende limited edition shower set met body scrub, body lotion en douchegel – ook weer met de verfrissende Island Lemon & Sea Salt geur. Ibiza is hartstikke overrated! 

Bron: ICI PARIS XL

The look

Tenzij je bent vergeten je in te smeren, ben je na een dagje strand waarschijnlijk op je allermooist. Maar Nederland is onvoorspelbaar als het aankomt op het weer, en echte stranddagen zijn er over het algemeen maar weinig. Als er meer wolken zijn dan zon, is daar de Glow Maximizing Bronzer uit de Sunset Collection van BE Creative Make Up om haar op Moederdag toch die zomerse gloed te geven.

Bron: ICI PARIS XL

De sunkissed look maak je af door  een mooi kleurtje op je ogen te doen. En hoe doe je dat beter dan met een palette in de kleuren van de zonsondergang met roze, paarse en oranje tinten? Our point exactly. Nu alleen nog een leuke date voor je ouders plannen…

The scent

We hebben de look en feel van een gezellige avond op een warm eiland. Maar er mist nog een ding: de geur! Gelukkig is dat gemakkelijk – en niet eens heel duur – op te lossen met Capri eau de parfum van Intimacy. De warme maar tegelijkertijd frisse geur maakt het plaatje compleet en maakt jouw moeder binnen no-time zomerready. En eh… als je het nou slim aanpakt, zorg je ervoor dat jij na Moederdag af en toe gebruik mag maken van haar nieuwe goodies!

Bron: ICI PARIS XL

In samenwerking met ICI PARIS XL

Reageer op artikel:
Moederdagcadeaus voor de belangrijkste vrouw in je leven
Sluiten