Lobke Killaars
Lobke Killaars Fashion 15 november 2018

Liefde voor Topshop – dit gehypte jurkje is er nu ook in een luipaard print

Weet je nog dat we schreven over dat geweldige Topshop jurkje met slangenprint? Hij is terug, en wel in de luipaard variant. Zeg eerlijk: dit wil en MOET je hebben.

Dierenprint

Wij en met ons de rest van het internet zijn verliefd op zowat elke dierenprint die jij je maar kan bedenken. Waar we de ene dag lopen in een T-shirt met panterprint, flaneren we de andere dag rond in een slangenprint broek. De jurk van Topshop waar iedereen helemaal hyped over was komt terug in een nieuw jasje, namelijk in luipaard print. Deze laat je hart smelten, geloof ons.

Topshop jurkje met luipaard print

Oh Topshop, wat moeten we toch zonder je? Telkens weer komt deze keten met fantastische kledingstukken aanzetten die je jarenlang in je kast kan bewaren. Dit jurkje is er daar zeker één van, want door de print en de split wordt de wow-factor verhoogt, terwijl hij door het verder vrij simplistische model tijdloos is en met vrijwel alle schoenen kan worden gedragen die in je kast staan. Met hakken maak je het wat vrouwelijker en sexyer, met een paar sneakers of laarsjes zorg je juist voor een fijne speelse look.

Waar de tijgerprint en slangenprint al langere tijd een ding zijn, komt de luipaardprint trend nu pas écht een beetje op gang.

topshop jurkje luipaard

Hebben hebben hebben

Overtuigd? De elegante Topshop jurk is (ook) gewoon online te koop. Je betaalt er €68,- voor en dat is misschien niet heel weinig, maar wel een goede koop aangezien je het er helemaal uit zal halen. Op het moment van schrijven zijn de maten 34, 36, 38 en 40 nog beschikbaar – want hé, het gaat snel -, maar onze gok is dat er vanwege het succes echt nog wel een voorraad bijkomt. Houdt de site dus goed in de gaten.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Alvast wat outfits voor de feestdagen, want voor je het weet is het zover:

Outfits voor de feestdagen waarin je zonder problemen het hele buffet kan eten

Reageer op artikel:
Liefde voor Topshop – dit gehypte jurkje is er nu ook in een luipaard print
Sluiten