Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 9 jan 2019

Dit Topshop jurkje in slangenprint gaat viral en jij wil ‘m ook

Ligt het aan ons, of weet Topshop het de laatste tijd elke keer weer voor elkaar te krijgen om de vetste jurkjes te ontwerpen? Na het succes van een paar jurkjes die alle influencers massaal rockten, komt het merk nu weer met een viral jurk. En ja, die wil jij ook hebben.

Jurkjes van Topshop

Topshop gaat super lekker. Na het mega succes van dit Topshop jurkje kwam het merk al snel met een jurkje in luipaardprint dat volledig viral ging. Niet gek want het jurkje is super mooi.

Viral Topshop jurkje in slangenprint

Goed nieuws voor alle fans want Topshop komt nu met hetzelfde midi-jurkje, maar dan in slangenprint. Pythonprint, om precies te zijn. De midi-jurk van het merk, dat al enorm hard gaat op Instagram, komt in een mooie blauwe slangenprint. Het perfecte item om je kledingkast een beetje meer kleur en vrolijkheid te geven tijdens de koude wintermaanden.

topshop jurkje slangenrprint

Combineer de jurk in slangenprint met zwarte enkellaarsjes en gooi er een donker, oversized gebreid vest over of een leren jasje en je bent helemaal ready to go. Je moet er wel snel bijzijn want de jurk gaat super hard. De jurk is vooralsnog online te bestellen en voor €76 is het gehypte item voor jou.

Mocht je trouwens niet zo van de dierenprintjes zijn dan is de midi-jurk er ook in polka dot versie. Ook hartstikke leuk en een paar eurootjes goedkoper.

Hopelijk komt het kledingmerk snel met dit jurkje in elke andere print want hier willen we er wel duizend van.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Dat uitverkochte Topshop jurkje is terug in 5 nieuwe printjes

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


cosmopolitan

Reageer op artikel:
Dit Topshop jurkje in slangenprint gaat viral en jij wil ‘m ook
Sluiten