Topshop brengt een nieuwe jeans uit en hij is nu al razend populair

Als er één ding is waar Tophop bekend om staat is het wel de jeans. Tot nu toe is de Joni jeans het meest populaire model van de Engelse keten, maar ze hebben nu een nieuw model uitgebracht dat waarschijnlijk nog geliefder zal worden dan de iconische Joni. 

De nieuwe Editor jeans

Het vinden van de perfecte jeans is altijd een lastige missie. Ieder lichaam is anders en daarom heeft iedereen zo zijn favoriete model. Toch is er één broek die bij veel vrouwen in de kast ligt: de Topshop Joni. Deze high-rise skinny jeans is een groot succes. Maar nu is er een nieuwe broek op de markt die de Joni jeans van de troon stoot. Namelijk de Editor jeans.

The coolest way to wear our new Editor jeans ? ? @joannahstyle #TopshopStyle Tap to shop or shop via the ? in bio.

27.5k Likes, 90 Comments – Topshop (@topshop) on Instagram: “The coolest way to wear our new Editor jeans ? ? @joannahstyle #TopshopStyle Tap to shop or shop…”

De Editor jeans is een high-rise broek met rechte pijpen en is lose fit. Het beste aan de broek is dat hij stretchy is en daarom erg comfortabel zit. Kijk, dat willen we. De Editor jeans is nu in drie kleuren te verkrijgen: mid blue, bleach blue en grey. Voor €68,- heb jij deze broek al in jouw kast liggen.

Er is een Regular model en een Tall model. Een Petite model is nog niet beschikbaar, maar wij hopen dat deze ook snel in het assortiment komt. De Editor jeans zijn in de winkel en online te koop. Als je student bent krijg je online tien procent korting, dan bestel je deze broek voor slechts €61,20.

Topshop Editor Bleach Blue – €68,-

jeans topshop editor

Topshop Editor Mid Blue – €68,-

jeans topshop editor

Topshop Editor Grey – €68,-

jeans topshop editor

Outfits met de Editor jeans

Fashion bloggers zijn enorm enthousiast over deze jeans en zijn al aan het combineren geslagen. Hieronder vind je de leukste outfits met de Topshop Editor jeans.

Tailored coats and denim are our off-duty uniform right now ? @joannahstyle #TopshopStyle Shop via the ? in bio.

32.4k Likes, 133 Comments – Topshop (@topshop) on Instagram: “Tailored coats and denim are our off-duty uniform right now ? @joannahstyle #TopshopStyle Shop via…”

Nights like these

387 Likes, 49 Comments – Josef & Hannah (@joannahstyle) on Instagram: “Nights like these”

Our best new jeans, for you and your best friend. Discover the Editor jean now ?? #TopshopStyle ? @_marisamartins_ & @laurenpops Tap to shop or shop via the ? in bio.

10.9k Likes, 48 Comments – Topshop (@topshop) on Instagram: “Our best new jeans, for you and your best friend. Discover the Editor jean now ?? #TopshopStyle ?…”

Deze asymmetrische jeans is een combinatie tussen skinny en flared en we hebben vragen

 

Reageer op artikel:
Topshop brengt een nieuwe jeans uit en hij is nu al razend populair
Sluiten