Lobke Killaars
Lobke Killaars Food 5 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Je smelt weg bij deze overheerlijke tosti recepten

Een tosti ham en/of kaas gaat er altijd wel in, maar er zijn nog veel meer opties in de wondere wereld van de tosti’s die jij hoogstwaarschijnlijk nog nooit in je mond hebt gestopt.

Wij begeleiden je met alle liefde door de straten van de lekkerste recepten die er maar zijn. Zo flans je binnen de kortste keren een professionele tosti in elkaar.

De beste tosti recepten

Je tosti is toch wel echt tien keer beter dan een normale boterham. Gelukkig is een tosti niet slechter voor je dan een stuk brood. In je hoofd stoppen dus die handel, recht zo die gaat.

Even zin in iets anders dan die standaard kaastosti? We got you covered:

Pesto, mozzarella en tomaat

Waarschijnlijk de bekendste uit het rijtje: de caprese variant. Deze is al-tijd goed. We kennen allemaal wel de bekende panini caprese, en dit komt eigenlijk op hetzelfde neer.

tosti recepten

Avocado, tomaat en kaas

Deze gezonde knapperd is er één om te onthouden. Waarschijnlijk heb je een hoop ingrediënten al in huis.

tosti recepten

Stoofperen, feta en walnoten

Ook wel de ‘kersttosti’. Het is een combinatie van ingrediënten die wij zelf niet snel bij elkaar hadden verzonnen. Leonie ter Veld is tosti-expert en bracht zelfs het boek TOFFE-TOSTI’S uit. Dus als zij zegt dat het lekker is, dan is het lekker en eet je gewoon die tosti op.

tosti recepten

Chocoladepasta, marshmallow en cruesli

Ga je voor een out-of-your-comfort-zone tosti, dan moet je deze proberen. Enorm zacht door de pasta en lading marshmallows, maar knapperig door de toegevoegde cruesli. Niet lekker? Een tosti met enkel nutella (want je gaat niet zomaar een random chocoladepasta gebruiken natuurlijk) is altijd een goed idee.

tosti recepten

Oreo en banaan

Ook heel niet-standaard: deze met Oreo. Twee goddelijke dingen bij elkaar, winning.

tosti recepten

Carpaccio gerechten waar jij gegarandeerd je vingers bij aflikt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Je smelt weg bij deze overheerlijke tosti recepten
Sluiten