Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 20 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Dit is de trailer van Toy Story 4 en de film snijdt een verrassend onderwerp aan

Ben jij een echte Pixar fan? Houd je dan goed vast, want vandaag deelde Pixar de officiële trailer van Toy Story 4. Woody en zijn aanhang zullen once again op het witte doel verschijnen en daar zijn wij maar al te blij mee. En Toy Story 4 is niet zomaar een film, maar eentje met een thema dat je niet snel van de jeugdige film verwacht.

We weten dat Toy Story eigenlijk een kinderfilm is, maar we zijn ermee opgegroeid en er gaat niets boven een beetje nostalgie op zijn tijd. Disney en Pixar spelen hier goed op in, want de film gaat over een onderwerp dat wij millennials als geen ander kennen: de existentiële crisis.

Trailer Toy Story 4

Na het vredige einde van Toy Story 3, kwam het als een verrassing dat er toch een vervolg op onze favoriete Disney Pixar film kwam. In de nieuwste Toy Story film snijden ze een actueel onderwerp aan, op een luchtige manier. De toys ontdekken de wereld van de pretparken en komen erachter dat ze niet meer nodig zijn, dit zorgt zoals gewoonlijk voor de nodige sensatie. Ook maken twee nieuwe personages hun debuut in Toy Story, namelijk Forky (Tony Hale) and Duke Caboom (Keanu Reeves). Forky is een mes-lepel-vork – zo’n plastic ding dat je pakt bij de AH to go – en weet met zichzelf geen raad. En eerlijk, is er iets dat meer ‘millennial’ schreeuwt dan een spork in een existentiële crisis?

Twitter is hyped

Er is één plek waar we naartoe gaan voor de meest heerlijke reacties op de trailer en dat is Twitter. Veel Pixar-fans reageren enthousiast, ontroerd en lichtelijk verward op de trailer. Maar één ding is zeker: we gaan allemaal kijken, want dit stukje nostalgie laten we niet zomaar aan ons voorbijgaan.

a-hex-is dreadd ? on Twitter

@AlannaBennett “You’ve seen toys experience jealousy, feel true fear, and endure loss….. …now watch one embrace the void

? Johnny ? on Twitter

me: #ToyStory4 is completely unnecessary after the perfect way pixar ended toy story 3 also me: https://t.co/xeTSoCMEwr

No Title

No Description

Angie on Twitter

When the opening notes of “God Only Knows” started playing #ToyStory4 https://t.co/hAlJkdMlir

Ross Tweddell on Twitter

ToyStory4 is completely unnecessary given the way Toy Story 3 ended but I will go and see it and I will have a fantastic time because it is a film with ‘Toy Story’ in the title.

L.A on Twitter

Me in the theater when #ToyStory4 comes out the first day ?

Nog een paar maanden wachten en dan genieten we weer van Woody, Buzz en blijkbaar ook een wandelende spork. Vanaf 26 juni draait Toy Story 4 in de Nederlandse bioscopen.

HelloGiggles

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit is de trailer van Toy Story 4 en de film snijdt een verrassend onderwerp aan
Sluiten