In 2021 wordt er een Toy Story hotel geopend dus begin maar vast met sparen

Een hotel volledig geïnspireerd op Toy Story opent zijn deuren in 2021. Ja, dat duurt dus nog even. Maar dan heb je in ieder geval wel nog lang de tijd om te sparen voor je trip naar Japan. Tokyo is namelijk de place to be als jij je wilt wanen in de wereld van Buzz Lightyear en Mr. Potato Head.

Toy Story on repeat

De heerlijke klassieker Toy Story was een groot succes. Niks voor niks dus dat er jaren later een tweede en derde deel verscheen. Sterker nog, in 2019 verschijnt er een Toy Story 4. Heb je weer iets om naar uit te kijken.

Hotel in Tokyo

Oké, dat hotel dus. Deze komt te staan in het Tokyo Disney Resort. Het hotel krijgt enorme tuinen en kamers die gebaseerd zijn op Andy’s kamer, a.k.a. dé kamer waar al het speelgoed tot leven kwam. We kunnen niet beloven dat dit in deze kamers ook gebeurt, maar je weet het nooit…

Het hotel zal zeshonderd kamers bevatten en ook een restaurant is aanwezig. Hoe het hotel er precies uit komt te zien, dat weten we niet. Wel zijn er beelden van een ander Toy Story hotel dat gevestigd is in Disneyland Shanghai. Wij gokken dat het hotel in Tokyo er ook ongeveer zo uit gaat zien.

Shanghai Disneyland: Toy Story Hotel // 4K Room Tour

Room 16130 of Toy Story Hotel at the Shanghai Disney Resort.

Ben je van plan het hotel te bezoeken, dan is je vliegticket niet het enige waar je geld voor aan de kant moet zetten. Voor één overnachting betaal je namelijk minimaal $123 voor een kamer. Die prijzen hebben weleens lager gelegen. Maar ach, je moet er iets voor overhebben, right?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


De eerste teaser van Toy Story 4 is er en hij is leuheuk

People

Reageer op artikel:
In 2021 wordt er een Toy Story hotel geopend dus begin maar vast met sparen
Sluiten