Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 6 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

De trailer van American Horror Story seizoen 8 is er en HOLY SHITBALLS

We hebben er een eeuwigheid op moeten wachten – althans zo voelde het – maar hij is er: de trailer van American Horror Story seizoen 8. En hij belooft wat.

American Horror Story seizoen 8

Voor wie het even was vergeten, het achtste seizoen van je lievelingsserie zal Apocalypse gaan heten en speelt zich af in de zeer nabije toekomst. Verder weten we dat de toon van het seizoen het meest in de buurt zal komen van ‘Asylum’ en ‘Coven’ en dat we een hoop leden van de oude cast terug kunnen verwachten. Over het seizoen zelf vertelde showrunner Ryan Murphy: “It’s a season unlike anything we’ve done because there’s a big hook to it. There’s a huge thing that happens in episode five.”

De trailer

In de trailer gebeurt er op z’n zachtst gezegd een hoop. We zien zoals voorspeld bijzonder veel oude cast members terug, maar wat overheerst is toch echt dat enorme ‘waar de f*ck heb ik net naar zitten kijken’-gevoel. Bekijk de bizarre trailer van American Horror Story seizoen 8 hieronder.

AmericanHorrorStory on Twitter

It’s our world now. Watch the OFFICIAL TRAILER for #AHSApocalypse. https://t.co/p0CEtReoyU


Als er nu een enorm vraagteken boven je hoofd hangt, geen zorgen. Wij delen dit gevoel. De trailer begint in de tegenwoordige tijd, waarbij het lijkt alsof een klein groepje mensen wordt gered van een nucleaire aanval. Ze worden ondergebracht in het huis van een groep vrouwen (waarschijnlijk de heksen uit Coven), die op het eerste oog goede bedoelingen lijken te hebben. Dit slaat echter al snel om in een sadistisch spelletje waar ze niet meer uit kunnen ontsnappen. Dit is zo’n beetje het enige wat we op konden maken uit de trailer, want voor de rest hebben we vrijwel non-stop vol verbazing naar het beeldscherm zitten staren. Er was de man in het latex pak uit het eerste seizoen, er was een liquidatie, er waren zombies (?!) en er was vooral heel. veel. chaos.
We zijn er nog niet helemaal over uit of we nou enorm enthousiast moeten zijn omdat het zo zo’n enorm bizar seizoen lijkt te worden, of een beetje bang dat het een beetje te veel van het goede wordt. Wat we in ieder geval met zekerheid kunnen zeggen is dat het een wilde rit wordt. We zijn benieuwd.

Wanneer American Horror Story seizoen 8 wordt uitgezonden is nog niet precies bekend, maar de kans is groot dat het ergens rond oktober van dit jaar zal zijn. Nog maar eventjes wachten, dus.

Nieuwe details! Het achtste seizoen van American Horror Story wordt crazy

Twitter

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De trailer van American Horror Story seizoen 8 is er en HOLY SHITBALLS
Sluiten