Daar is-ie dan: de officiele trailer van Cursed is uit en deze serie wil je zien

Het nieuwe seizoen van Dark en the Sinner al helemaal uitgespeeld? No worries, we hebben al een andere serie ontdekt die je moét gaan zien. De fantasy-serie Cursed komt deze zomer uit, en om ons alvast warm te maken hebben ze vandaag de officiele trailer gelanceerd.

Sterker nog, wij van NSMBL mogen hem als eerste met je delen en dus kun jij hem als eerste bekijken.

Netflix-serie Cursed

Eerder schreven we al dat de fantasy-serie deze zomer uitkomt, maar nog geen specifieke releasedatum had. Inmiddels is bekend dat de serie vanaf 17 juli exclusief én wereldwijd beschikbaar is op Netflix. En psst, het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen. Elke aflevering duurt een uur per stuk. Wij weten wel waar we je kunnen vinden vanaf 17 juli.

De serie is gebaseerd op het gelijknamig boek. Cursed is een hervertelling van de Arthur-legende, verteld door de ogen van Nimue, een jonge vrouw met een mysterieus geschenk dat voorbestemd is om de krachtige (en tragische) Vrouwe van het Meer te worden. Na de dood van haar moeder vindt ze een onverwachte partner in Arthur, een bescheiden huurling, die op zoek is naar Merlijn en een oud zwaard. In de loop van haar reis zal Nimue een symbool worden van moed en rebellie tegen de angstaanjagende Rode Paladijnen en hun medeplichtige Koning Uther.

De trailer

Hoewel we nog eventjes moeten wachten tot 17 juli, kunnen we je wél alvast lekker maken met de trailer. Sterker nog, je checkt de trailer nu exclusief bij NSMBL voor het eerst, nog voordat je het ergens anders ziet. Oordeel zelf, want ons betreft is een ding zeker: deze serie wil je gaan bingen.

Reageer op artikel:
Daar is-ie dan: de officiele trailer van Cursed is uit en deze serie wil je zien
Sluiten