De angstaanjagende trailer voor IT: Chapter Two staat online en we durven amper te kijken

Het is niet voor iedereen weggelegd, maar wij kunnen een avondje horrorfilms kijken wel waarderen. Zo zaten we vorig jaar allemaal op het puntje van onze bioscoopstoelen tijdens het kijken van de remake van IT. Goed nieuws voor alle fans. De trailer van het tweede deel van IT is nu namelijk al uit en deze belooft veel goeds.

We zien de groep kids die het enge avontuur beleefde met de clown een aantal jaren later. De volwassenen denken dat ze de angstaanjagende clown achter zich hebben gelaten, maar niks is minder waar.

Trailer IT deel twee

De hele wereld was in de ban van de remake van Stephen Kings IT en de bioscopen zaten elke avond weer vol met nieuwe mensen die de spannende film op groot scherm wilden zien. Zelf vonden we de film niet té eng, en hoopten we al op een tweede deel.

IT: Chapter Two

Lucky us, want die komt er absoluut aan. In IT: Chapter Two zien we een volwassen Beverly die Derry bezoekt en erachter komt dat de stad nog altijd wordt geterroriseerd door de angstaanjagende Pennywise.

De trailer laat een scene zien in de film waarin Beverly op bezoek is bij de bewoner van haar oude huis. Verrassend genoeg (not) blijkt de enge vrouw niet heel lief te zijn. Op een foto in haar kamer ziet ze dat de vader van de vrouw IT is en vanaf daar worden dingen al heel snel luguber.

Wat het precieze verhaal van het tweede deel gaat zijn, is nog niet helemaal duidelijk. Maar wat zeker is, is dat de groep volwassenen opnieuw het gevecht aan moeten gaan met IT en dat gaat geen lastige taak gaat zijn.

De film komt waarschijnlijk begin september uit en zal vast en zeker net zo’n succes zijn als de vorige film. Die bracht namelijk maar liefst 700 miljoen dollar op.

Reageer op artikel:
De angstaanjagende trailer voor IT: Chapter Two staat online en we durven amper te kijken
Sluiten