De nieuwste trailer van Mama Mia 2 is er – dit kunnen we verwachten

Fans van Mama Mia hebben er even op moeten wachten, maar de nieuwste officiële trailer van Mama Mia 2 is er dan toch echt!

Mamma Mia! Here We Go Again

In Mama Mia 2 volgen we wederom het verhaal van Sophie (vertolkt door Amanda Seyfried), die zwanger terugkeert naar het Griekse eiland. Hier wordt ze herenigd met haar drie vaders en de drie beste vriendinnen van haar moeder, Donna. Op het eiland wordt Sophie alles verteld over Donna’s verleden, waarbij de rol van de jongere Donna wordt vertolkt door Lily James. De film is dus een prequel van de eerste film, waarbij we meer te weten zullen komen over het leven van Donna vóór Sophie.

Mama Mia 2 trailer

In de trailer zien we veel van de oude cast terug, waaronder Amanda Seyfried en Colin Firth. Het lijkt erop dat we Meryl Streep in de nieuwe film moeten missen. Waarom is nog onduidelijk, maar als we de trailer mogen geloven, zullen we het waarschijnlijk moeten hebben van flashbacks naar de eerste film. Uiteraard krijgen we ook te maken met een aantal nieuwe personages, waarbij er een rol is weggelegd voor niemand minder dan Cher.

Mama Mia de musical

Wie écht geen genoeg kan krijgen van Mama Mia, kan vanaf september dit jaar het verhaal van Donna en Sophie in levende lijve aanschouwen, in het Beatrix Theater Utrecht. De rol van Donna wordt in de musical vertolkt door niemand minder dan Antje Monteiro, dus dat belooft wat! Tickets voor de show koop je hierrr.

marie claire

Reageer op artikel:
De nieuwste trailer van Mama Mia 2 is er – dit kunnen we verwachten
Sluiten