De trailer van de spin-off van Pretty Little Liars bezorgt je geheid kippenvel

Stiekem kunnen we nog steeds niet helemaal geloven dat Pretty Little Liars na zeven seizoenen echt tot een einde is gekomen. Toch is het verhaal nog niet helemaal voorbij: volgend jaar kunnen we een spin-off van de serie verwachten. Wij delen maar de eerste trailer met jullie!

Pretty Little Liars: The Perfectionists

De spin-off zal ‘Pretty Little Liars: The Perfectionists’ gaan heten en we zien in ieder geval twee oude personages terug: Alison (vertolkt door Sasha Pieterse) en Mona (vertolkt door Janel Parrish). Zij hebben nog steeds dezelfde rol, al is de verhaallijn natuurlijk wel ietsje anders.

Wat voor verhaallijn we kunnen verwachten? ‘Pretty Little Liars: The Perfectionists’ speelt zich niet af in Rosewood, maar in Beacon Hights, een dorpje waar geen vuiltje aan de lucht lijkt te zijn. Toch ligt de werkelijkheid wel even anders. Net zoals in de originele ‘Pretty Little Liars’ draait de spin-off om vijf meiden die betrokken raken bij een moord. Toch laat de beschrijving van de serie verder nog maar weinig doorschemeren: ‘behind every Perfectionist is a secret, a lie and a needed alibi‘.

New town. Same secrets. It begins. ? #plltheperfectionists

A post shared by Janel Parrish (@janelparrish) on

Wat zien we in de trailer?

Helaas duurt de trailer maar zo’n 35 seconden, maar dat is genoeg om een beeld te krijgen van de serie. Zo zien we Alison die naar Beacon Heights afreist om daar aan de slag te gaan als lerares. Al snel krijgt ze de schrik van haar leven als Mona voor haar neus staat – en wel met taart en een mes in haar handen. Daarna zien we een aantal nieuwe personages. Verder horen we in de laatste seconden van de trailer een voice-over: “someone is about to snap and kill“.

Klinkt dat spannend of klinkt dat spannend? Bekijk de trailer hier:

In 2019 komt de serie uit, wij kunnen nu al niet meer wachten!

Bustle

Reageer op artikel:
De trailer van de spin-off van Pretty Little Liars bezorgt je geheid kippenvel
Sluiten