De nieuwste Netflix-serie Maniac wordt sowieso je favoriet

Zeg maar doei tegen je vrije tijd, want er komt binnenkort een nieuwe serie op Netflix met Emma Stone in de hoofdrol. De miniserie ‘Maniac’ is rete spannend en bizar tegelijk. En de trailer? Die kun je nú al bekijken.

Sorry – dit wordt je nieuwe verslaving. De serie geeft ons ‘Black Mirror’ vibes, waarin iedere aflevering een mind fuck is. Hoe verder je kijkt, hoe meer vraagtekens er komen. De zenuwslopende serie speelt met je gedachten, waardoor je gegarandeerd pas kunt stoppen met kijken na de laatste aflevering.

Maniac moet je zien

‘Maniac’ is een Netflix Original miniserie. Het verhaal gaat over Annie Landsberg (Emma Stone) en Owen Milgrim (Jonah Hill), die zich opgeven om mee te doen aan de laatste stadia van een mysterieus farmaceutisch onderzoek. De pillen die ze gaan testen, moeten de geest kunnen herstellen. Maar de onderzoeken gaan niet volgens plan…

Check de trailer

Doe nu nog alle dingen die je wilt doen, want de serie staat vanaf 21 september op Netflix. En dan is er nog maar een ding dat je wilt doen, en dat is jezelf opsluiten met de acteerkunsten van Emma Stone en Jonah Hill. Check de trailer alvast hier:

MANIAC | Trailer [HD] | Netflix

MANIAC gaat over Annie Landsberg (Emma Stone) en Owen Milgrim (Jonah Hill), die elkaar niet kennen maar allebei deelnemen aan de laatste fasen van een mysterieus farmaceutisch onderzoek. Dingen verlopen niet zoals gepland. Een Netflix-miniserie van Cary Joji Fukunaga. MANIAC is te zien vanaf 21 september.

Er komt een mega spannende nieuwe serie op Netflix en dit wil je zien

Reageer op artikel:
De nieuwste Netflix-serie Maniac wordt sowieso je favoriet
Sluiten