De officiële trailer van Toy Story 4 is gelanceerd en we kunnen niet wachten

We schreven eerder al over het fantastische nieuws dat er een nieuwe ‘Toy Story’ film komt. Goed nieuws voor alle fans. Gisteren is namelijk de officiële trailer gelanceerd en het belooft een hele gezellige film te worden.

Nieuwe trailer Toy Story 4

Als je dacht dat Toy Story enkel en alleen een onderdeel van je jeugd was, dan zit je verkeerd. De feel good film komt dit jaar namelijk helemaal terug in een geanimeerde versie. De nieuwste trailer voor het vierde deel is gisteren tijdens de Super Bowl in Amerika gelanceerd.

De eerste beelden laten nu al super veel actie en humor zien dus we zijn mega benieuwd naar dit nieuwe avontuur van Woody, Buzz en de rest van de squad.

Toy Story 4 on Twitter

To Infinity and… #ToyStory4 https://t.co/dt06TjHwQY

Het verhaal

In de trailer zien we Buzz die op de een of andere manier wederom in een benarde situatie zit. Het lijkt er namelijk op dat Buzz vastgehouden wordt op een kermiskraam waar hij gewonnen kan worden door de kids. Helaas voor hem heeft ‘ie ook een paar irritante buren die hem niet bepaald mogen.

Daarnaast zien we aan het begin van de trailer Woody en Bo Peep die gezellig de kermis bezoeken. Het is overduidelijk dat de twee geen idee hebben dat hun vriend op dezelfde kermis vastzit. Het verhaal gaat dus over de groep vrienden die Buzz proberen te redden uit deze situatie.

De film komt 21 juni uit, dus we moeten helaas nog een paar maandjes geduld hebben. Maar goed, dat mag de pret niet drukken.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

In 2021 wordt er een Toy Story hotel geopend dus begin maar vast met sparen

Elite Daily

Reageer op artikel:
De officiële trailer van Toy Story 4 is gelanceerd en we kunnen niet wachten
Sluiten