Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 12 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Travis Barker neemt een tattoo voor nieuwe liefde Kourtney Kardashian

De relatie tussen Travis Barker en Kourtney Kardashian neemt serieuze vormen aan. Afgelopen week werd Travis Barker zonder shirt gespot in Hollywood met een gloednieuwe tattoo op zijn borst. En dat is niet zomaar een tattoo, hij zette hem speciaal voor zijn nieuwe liefde Kourtney Kardashian.

Kourtney is zelf ook fan van de nieuwe tattoo van Travis Barker.

Travis Barker zet tattoo voor Kourtney Kardashian

Op 8 april werd Travis zonder shirt gespot in Hollywood, daar ontdekten fans een nieuwe tattoo op zijn borst. De voornaam van Kourtney Kardashian pronkt nu ter hoogte van zijn hart en ook zijn nieuwe liefde lijkt fan van de tattoo die hij voor haar zette. Kourtney deelt een foto van de tattoo op haar Instagram met haar hand ernaast. Ze schreef geen caption, maar het is duidelijk dat ze trots is op haar nieuwe liefde.

Het lijkt erop dat het niet de eerste tattoo is ter ere van zijn relatie met Kourtney Kardashian. In maart postte de drummer een Instagram-video waarin hij zichzelf tatoeëerde met de tekst, “You’re So Cool!” Volgers hadden direct door dat het handschrift wel erg leek op dat van Kourtney. Toch lijkt het erop dat het design geïnspireerd is op een scène van de film True Romance uit 1993. “I like you, Clarence,” quote Travis de film. “Always have. Always will.”

Relatie

Dat Kourtney Kardashian trots is op haar nieuwe liefde, mag iedereen weten. Het is de tweede keer dat ze een foto met Travis Barker op Instagram post. De eerste keer postte ze een foto van hun handen, waarmee ze de relatie officieel maakte op Valentijnsdag. Nu post ze een foto van haar hand op zijn borst. We wachten nog op de eerste foto van het stel samen, maar zoals we het nu zien gaat dat niet lang meer duren.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.