Travis Scott is na een aantal weken terug op Instagram en flirt met Kylie Jenner

Het blijft onrustig rondom Travis Scott en Kylie Jenner. Eerder deze maand verwijderde Travis Scott abrupt zijn Instagram-account en fans hadden daar zo hun vraagtekens bij. Een aantal dagen later postte Kylie Jenner een foto van zichzelf met een cryptische caption die over Travis zou gaan.

Nu is Travis terug op Instagram en plaatst hij flirty comments onder Kylie’s foto’s. Zijn ze dan toch weer samen?

Travis Scott terug op Instagram

Kort na Halloween verdween Travis Scott compleet van Instagram. Eerst dachten mensen dat het om de opmerkingen over zijn kostuum ging, maar later vertelde een bron dat hij zich op zijn familie wilde focussen. Een aantal dagen later plaatste Kylie Jenner een foto van zichzelf met de caption, “miss u missin me.” Fans waren er van overtuigd dat het over Travis ging en plaatsten comments onder de foto, “Travis Scott!?” kreeg duizend likes. Anderen plaatsten zijn nickname onder haar foto, “La Flame”.

Nu, een aantal weken later, is Travis Scott terug op Instagram en heeft hij direct flirty comments geplaatst onder Kylie’s laatste foto. Eergisteren postte Kylie een sexy foto van zichzelf bij het zwembad om haar Kylie Cosmetics x The Grinch collectie te promoten. Ze kreeg natuurlijk duizenden opmerkingen, maar die van Travis sprong er direct uit. “Heavvvyyyy ๐ŸŠ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธ๐ŸŠ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ’ง”, plaatste hij onder de foto.

Zijn ze weer samen?

Doordat hij verklaarde zich op zijn familie te willen focussen, waren fans er al van overtuigd dat Kylie en Travis weer samen waren. Het is overigens al maandenlang onrustig rondom het stel, want in mei zaten ze samen met dochter Stormi in quarantaine. Sindsdien hebben ze samen verschillende posts geplaatst en flirty comments bij elkaar achtergelaten. Alles wijst erop dat Kylie Jenner en Travis Scott weer een stel zijn, maar we houden het natuurlijk nauwlettend in de gaten.

Reageer op artikel:
Travis Scott is na een aantal weken terug op Instagram en flirt met Kylie Jenner
Sluiten