Wow – Travis Scott hoopt dat Kylie en hij weer een relatie met elkaar krijgen

Al maandenlang houdt het ons bezig: zijn Kylie Jenner en Travis Scott weer samen? We wisten natuurlijk dat ze een goede band bleven houden voor dochter Stormi, maar dat co-ouderschap lijkt hen wel heel goed af te gaan. Zelfs zo goed dat Travis Scott hoopt dat Kylie en hij weer een relatie krijgen.

En dat nieuws komt natuurlijk niet helemaal als verrassing, want de twee zaten al samen in quarantaine.

Kylie Jenner en Travis Scott

Na het beëindigen van hun relatie afgelopen herfst, bleven Travis en Kylie in goed contact. Dat deden ze vooral voor hun dochter Stormi. Toch was hun omgeving – inclusief Kris Jenner – helemaal voor een hereniging van het gezin. “Kylie and Travis coparent great together and those close to them are hopeful that they officially get back together, but Kylie and Travis are doing their thing and trying to keep their current relationship status low-key and to themselves at the moment,” vertelde een bron aan Us Weekly.

Niet alleen hun omgeving lijkt het stel het liefst weer bij elkaar te hebben, ook Travis Scott hoopt erop. Volgens Us Weekly is Travis “still hopeful that there’s a chance they’ll reconcile.” Travis en Kylie zien elkaar regelmatig en hebben veel contact met elkaar. Toch is het voormalig koppel nog niet samen, maar als het aan hun omgeving ligt duurt het niet lang meer.

Relatie

Van een echte relatie lijkt er dus nog geen sprake, maar Kylie en Travis hebben wel meer contact dan ooit. Zo zaten ze samen in quarantaine in het huis van Kris Jenner in Palm Springs. Toch vertelt Kylie in Harpers Bazaar dat ze meer als beste vrienden zijn. “We’re, like, best friends,” she shared. “We both love Stormi and want what’s best for her. We stay connected and coordinated.”

Oeps, misschien is Travis toch in de friendzone geplaatst door Kylie? We weten in ieder geval dat ze het rustig aan doen. En gelijk hebben ze.

Reageer op artikel:
Wow – Travis Scott hoopt dat Kylie en hij weer een relatie met elkaar krijgen
Sluiten